30/4

Anledningen till att jag bloggade så dåligt på eftermiddagen & kvällen idag var att på eftermiddagen så hade jag massa annat att göra för jag fick utegångsförbud (!?!!) men dem sa att jag hade en liiten chans att få gå ut om jag städade mitt rum som var ett bombnedslag så det gjorde jag. Fick ju gå ut. Men skulle rymt ut ändå om dem sa nej men yeah. Och sen duschade jag, gjorde i ordning mig och drog sen ut somsagt. Och innan jag börja städa så typ halvsov jag. Gjorde det hela dagen.. till typ 5. Lagade ju även mat som jag skrev.

Valborg 2011

Heeii! Kom precis hem. Elr ja för typ tjugo minuter sen. Mötte Emma vid åtta vid barrtorp där brasan tändes och vi satt på bryggan ett tag, och så grillade vi marshmallows, snackade, och typ hade det mysigt. Sen vid halv elva gick vi hem till henne och va där i en halvtimme typ och sen blev jag upphämtad. Vi träffade många vid brasan också, fast detta var första året någonsin jag är hemma i rönninge på valborg. Har varit i askersund varje år och det var jättestor skillnad. Där går man med fackeltåg, det är typ scener där artister, körer osv är, brasan är 20 gånger så stor, det finns lotterier, tävlingar, vinster, massa kioskar osv, och allt är liksom större. Men detta var mysigt, bara en liten brasa, folk som stod runt den och man stod och grillade marshmallows.

Så jäkla kul. Spec minen där vid 0.14-0.15 hahahahaah


marschmellowss

Sitter och chattar med Hannaa. Planerar typ, för imorgon ska vi träffas igen - första gången på typ 6 år. Haha! Men iallafall, vi ska mötas i stan vid typ halv ett någongång och sedan ska vi vara där ett tag. Jo juste, fick reda på att Paulina skulle me också. Så då blir det Hanna, jag och Paulina dåra. Men  det ska bli kuuuul.

Nyss var jag nere och köpte marschmellows som ska grillas ikväll på majbrasan. Myyysigt!

tips?

alla klänningar från nelly.com

Sitter och letar efter skolavslutningsklänningar och har faktiskt hittat ett par riktigt fina. Antingen vill jag ha en väldigt, väldigt ljusrosa klänning, eller en vit eller blommig. Dom två senaste åren har jag haft en blommig så då kanske det är dags för en vit den här gången?

Haha..

ååh, brände precis köttbullarna totalt och pastavattnet kokade över så nu luktar det bränt i hela huset. Bara för att jag satt å bloggade. Men nu ska jag hålla koll på maten, elr eftersom köttbullarna brändes så är dem klara men pastan får inte koka över mer än vad den gjort..

Kocke'n Johanna

Står å lagar mat.. köttbullar med makaroner haha. har inte fått nååågot gjort idag, har bara legat i sängen och halvsovit. Men gick upp nu.


sitter också och garvar åt det här klippet. (börjar på typ 0.37) hahahaah så bäst. Emmas och min humor.

Valborg

Godmorgon! Jag har varit uppe en-två timmar faktiskt. Eller uppe har jag inte varit men vaken. Legat i sängen med datorn och typ gjort lite grejer. Fast gick precis ned till köket och gjorde lite frulle - start med fil och en kopp varm choklad med kanel.  Nu ska jag snart börja göra i ordning mig, planera vad jag ska ha på mig ikväll och så. Mår mycket bättre idag, är inte sjuk längre. Elr var nog inte sjuk igår heller eftersom det försvann så fort men kände mig verkligen sjuk, jaja, men ikväll blir det marshmellows, majbrasa osv, myys. Men lovar att från och med nu börja blogga mycket mera, så vi ses snart, puss!
typ.. i onsdags

Sjuk chey.

Jag har blivit sjuk och jag mår äckligt dåligt och jag orkar egentligen inte blogga.

Shoppa ♥♥♥♥♥♥

Jag är shoppingsugeeen. Sjukt shoppingsugen. Har ju typ inte shoppat sedan slutet av mars? Och får inte pengar försen den 21 maj. Då när det barnbidraget kommer så ska jag köpa shorts, tröjor/linnensaker, ny bikini. Det är liksom det jag MÅSTE köpa. Sedan vill jag ha nya solbrillor, fler byxdressar, kjolar, klänningar, fler bhar osv men jag måste ha pengar till London sedan också.. Juste, sedan vill jag, eller jag måste köpa en blommig tröja typ, och vita jeans.

118800

Jag: Hur gammal ser jag ut att vara och vilken kändis är jag mest lik?
118800: Tjenare sötnos! Vad vacker du är! Man skulle nästan kunna ta dig för att vara modell! En kändis du är lik är Lauren Conrad, ni är lika som bär faktiskt! Vi skulle gissa på att du är omkring 17 års åldern. Massvis med kramar från myspersonalen på 118800.
I wish................................................... /Emma tha woman dåra.

Dålig bloggning h3h3h3.

Förlåt för den usla bloggningen. (Blivit min öppningsreplik till inlägget nu..) Det ska bli bättre. Hoppas jag. Kan berätta lite kortfattat om dom här tre dagarna som gått sedan mitt senaste inlägg: 
Onsdag: Skola först sedan gjorde jag något med Johanna tror jag.. Sedan vid sju var det simning, då vi bland annat sprang typ aaaslångt - enligt mig.
Torsdag: Först astråkig skola, alltså det var liksom värre än vanligt. Sedan gick jag hem, efter en stund kom Johanna och vi gick ut på promenad. Då vi först gick till Berga där massa 99:or (alltså våra småsyskon och deras vänner var) och ja, dom typ dampa eller jag ville låna pengar av min lillebror osvosv. Sedan drog vi med pant och köpte klubbor. Och efter det drog vi till berga igen där några nittioåtta killar var. Typ Leo, Chrilleboii, Johan och Hugo typ. Haha.. :)
Fredag: Skola först. Slutade ett och då gick jag hem. Mötte vid tre-fyra Johanna på berga. Sedan var vi där ett taag.

vi suger på att blogga


To die for

Sorry för jättedåligt uppdaterande! Kan dock inte säga att det blir mycket bättre heller, inte just nu iaf. Jaja, hela dagen idag har jag mått jättedåligt och varit jätteyr och trött och så, framtills nu precis, när jag ställde mig framför spisen och kokade en kopp choklad och vispade lite grädde och tog kanel på, och sen drack/åt jag det. ATT DÖ FÖR. Så jäkla gott enligt mig, äckligt gott.. me like. Blev pigg av det, fick en liten sockerkick. Så nu ska jag iväg och möta Emma, vi ska väl strosa runt lite i Rönninge. Puss.

snabbt

Ska strax dra på simning, blir bättre, eller en riktig uppdatering ikväll. Har ju inte bloggat på ett tag. Måste bli bättre, ska bli bättre. Haräbra!

PÅSKLOVISH SOM VART

Fredagseftermiddagen: Solade med Emma i byxdressar och vi bakade även kladdkaka, kollade på film osv. Myys.
Lördag: Var på Berga för spelarmöte & kollade på match. Sen var jag hemma hos pappa och packade för några dagar hos mamma och sen åkte jag hem till mamma.
Söndag: Var först i södertälje och kollade på lillsysterns fotbollsmatch och sen var jag och shoppade i skärholmen.
tog ingen pic den dagen

Måndag: Åt frukost hemma hos mamma och sen så var jag med Tessan. Vi solade, fikade & gick en promenad i värmen. Sen tränade jag.
Tisdag: Var först på sjukan med mamma och gjorde lite grejer där men blev klar mycket fortfare än jag trodde så vi åkte till skärholmen och gick runt lite och åt lunch på uteservering, solade & åt årets första kulglass. Sen när jag kom hem TILL PAPPA så solade jag lite och gick sen och mötte Emma, vi tog det chiiill i skönviksparken.
Onsdag: Solade typ bara. Tränade på kvällen om jag inte minns fel..
Torsdag: Solade först, sen gick jag ned till centrum och köpte påskägg till Emma och då mötte jag av slump henne där. Så vi gick runt lite. Sen så stack jag hem och solade mer och sen på träning, efter träningen blev det årets första dopp i bergvik, med Emmish.
Fredag: Spelade golf med mamma... sen på kvällen fick jag ett påskägg och checkade bigbrother.
Lördag: Solade på förmiddagen, på eftermiddagen så lagade jag min efterrätt som jag på kvällen stod för, och sen fick vi gäster eftersom det var påskafton. Så vi grillade (asgott), åt 2 andra rätter också dårå, grillningen var ju varmrätten, och så fick vi meeer godisägg och umgicks.
Söndag: Solade, grillade korv, sen mötte jag Emma och vi satt vid bergviks lääänge och snackade, böt påskishägg med varandra, solade lite och badade huvuden'a haha? :) aaah men sen gick vi hem till mig och delade på pizza, kollade på film och sen gick vi en promenad. Kom sen hem vid 9 och checkade Bigbrother!
Måndag: Var på påsklunch med släkten. Sen åkte jag hem och bytte om och så och sen så spelade jag fotbollsmatch på berga.

Dagens man nu!

Taggaaaaaaaaaaaaaa



grym!


År 2010

Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

Torremolinos - Spanien


Ska typ hit den 9 Juli. Till Torremolinos. Blir ju rätt chiill. Ligger i Spanien. Blir där till den 16:e typ. Först bokade vi Kroatien men sen hittade vi den här och då avbokade vi kroatien,hah.. a men blir kuul!

Astrött

Håller på å somnar. Överlevt dagen, wohoho! Nejmen den var seg men det funkar liksom.. ni fattar. Elr kanske inte men ja.  Håller på å dö av trötthet och har typ en miljon filtar här och jäspar heela tiden så ska väl sova nu haha.. pööss

Let the hell begin

Jag orkar inte. Seriöst. 6 Skolveckor nu. Får tänka att det ändå bara är 6 veckor och sen sommarlov på 10 veckor. Jag mår illa av trötthet, orkar knappt röra mig och ligger och kämpar för att ögonen inte ska stängas. Jaja, slutar iaf kvart över två idag så blir "bara" en dag på lite mer än sex timmar. (Brukar va i skolan minst sju timmar) Hörs ikväll. Lär va rätt glad när jag kommer hem från skolan eftersom jag överlevt dagen, hah....

If you could talk, would you scream?

Ska lägga mig och sova nu. Skola imorgon. Upp sex. Fyfan.

If you could talk, would you scream?

Ska lägga mig och sova nu. Skola imorgon. Upp sex. Fyfan.

Skulle det va påsk året om skulle alla va fetton

Idag fick jag ytterlige ett påskägg. Ett riktigt stort dessutom. Men som tur va så var det bara lite godis där, och sen andra grejer som pengar, pennor och sånt haha. Men sen "påskfikade" vi.. mår illa. Men igår fick jag ett rätt stort ägg proppat med godis, av Emma också. Och fick en påse proppad med godis i förrigår, och ett påskägg för tre dagar sen. Något varje dag.. tur att det bara är påsk en gång per år! NU ska jag va nyttig. Från och med nu ;)

Annars så, kom precis hem från mormor där en stor del av släkten befann sig! Var faktiskt trevligt, och det var längesen jag träffade mina små kusiner och alla. Så de var kul. Vi åt mat, fikade, pratade, solade, och umgicks. (Bytte om innan jag åkte, ville inte ha klänning för ingen annan var typ uppklädd i min familj innan vi åkte. så åkte i jeansleggins och en tröja och massa smycken. och sen när jag varit där i typ 1 timme så var det för varmt för hade typ bara svarta kläder och det var typ 25 grader minst och solen kokar mot svart så mamma skjutsade hem mig då jag bytte om till byxdress och så åkte vi tbks, var mke skönare haha. Nu håller jag på å packar fotbollsväskan och ska iväg och spela match! Är astaggad.. ska faktiskt bli kuuulish. Nejmen vi hörs sen.

nuuuuuu


Jag är rätt nyttig, hahahah om bara godiset kunde försvinna. Bläk. Men annars.. Vatten och vindruvor..;)

Did you get what you deserve?

Hej! Har precis sålt tidingar igen. Alltså jag dör, det är kokvarmt ute! Eller iallafall när jag hade jeans o allt, haha. Nejmen det är jättefint ute. Ska lägga mig och sola nu tror jag. Sista dagen på lovet, och det känns hemskt. Jag orkar inte med skolan, dock är det bara sex veckor kvar till sommarlovet. Woho, tagga!

från i torsdags. :)

Påsklunch nu

Ska va hos nåra kl halv tolv så har lite bråttom. har på mig en svart klänning och leggins till det och sen massa pärlarmband. Gick och la mig vid 2 inatt och väcktes kl halv tio och blev tvungen att gå upp då, ååh.. men men! Så är astrött.. och känner mig fett ofräsh.. men när jag kommer hem ska jag väl duscha tror jag! Nu blir det trerätters , trevligt trevligt, bloggar sen.

'Cause you told me that boys doesn't cry.

Tjena. Mötte som sagt Johanna vid Bergviks. Eller ja, typ nästan. Vi var iallafall vid bergviks ett ganska långt tag. Gav varandra varsina påskägg osv. Fick ett rooooooosa, woho. :D Ni vill inte veta hur men jag liksom råkade ramla ner till hälften i vattnet, så blev helt jäkla blöt, men attans va jag skratta. Skrattade så jag fick ont i magen och kunde inte resa mig upp, så jag låg där halvt i vattnet. Haha, men dä va roligt. Sedan gick vi hem till Johanna där vi kollade på film, va vid datorn och delade på pizzaaa. tjockisar vi är alltså, hiih. Ne, men vad är det man säger; En gång är ingen gång? Sedan var vi där ett tag till typ halv åtta då vi drog ut på en promenad, bland annat till Berga. Hehe, jag tror det var någon blandning av allt godis vi käkat och trötthet som fick oss vara så skumma där, ni kan ju fråga någon som var där, hahah. Vi snackade med ascoola Spencer och hans kompis Carl, eller jag vet inte om dom drev att kompisen hette karl/carl men venne.
Nu skriver jag helt failat för jag är tröttare än tröttast. Harebra sålänge..

T P L

All my messanges to you became trash for you. All your excuses to not chat, and when you even not answear. You make me hurted, you made me sad. I tough that you was the nicest ever, but I think I was wrong. Now everything is so complicated, so hard to do with. Now I wipe my tears, and forget you, 'cause you're the past. And your nothing to remember either. Your out of my life.

Rösta på Roddan!

Rösta nu på Rodney! 099 418 01!!! :d

Awie

Eric Saade som bebi. haha naaw.... hahahaahah

Sunday 24 April

Tjänaaa bloggen. Sitter (elr ligger faktiskt) och checkar bigbrother. kom nyss hem, har varit med Emma hela dagen. Elr ja efter att jag bloggade vid typ 1 tiden eller vad klockan var..? halv två lr nåt, men ja då grillade vi korv här hemma , OM det var gott. Sen så gick jag i byxdressen ned till bergvik och mötte Emma och vi satt där och snacka, gjorde lite failade grejer (typ doppa ned huvudet under vattnet och fick kallsupar och garvade samtidigt och ja.. såg lite fail ut) hihi. Å gav varann pååååskägg! GOOODIS. Nejmen så då åt jag godis och blev skitillamående sen när jag fått i mig ett helt ägg haha.. :/ Men vi var väl där i kanske 2 timmar och sen hem till mig där vi kollade på film, delade på en pizza från felinos, och togde chill. Sen gick vi ut på en "promenad" elr vi gick till berga och var där typ tjugo minuter och sen gick vi till henne och hon gick in t sig och jag gick vidare och kom somsagt precis hem!

oooldie

Hahahah...

Så jäkla bäst. Dannyboii i bakgrunden asså hahhahahh!

lite halvt randombilder från igår heheieieh



ahahahha, ni ser min ascoola "slickade" frisyr igår, ahah.

Bada, godis, solning.

Tjena! Ska strax dra och träffa Johanna. Där vi ska "byta ägg", sola och förhoppningsvis bada. Älskart'. Nu sitter jag och lyssnar på musik. Woohoo. Har så äckligt mycket godis kvar. Eller inte äckligt mycket men tillräckligt mycket för att jag ska kunna ha det ett tag framöver nu. Jag som skulle vara nyttig..
Vad ska ni göra idag?


PÅSKDAGEN IDAAAAG

haha aw

Like nothing happend

Har ju uppdaterat dåligt(lite) senaste dagarna och det är jag medveten om. Det har Emma också. Jag tror det gäller både för henne och mig, att det är påsklov och vi orkar inte blogga. Men nu kör jag nystart! Somnade gråtandes igår och min gårkväll / natt var hemsk. Vid halvtio vaknade jag och kom och tänka på allt som hänt. Blev skitledsen igen men nu mår jag mycket bättre. En kille var väldigt omogen och dum mot mig och man kan säga att han utnyttjade mig men det är okej med mig nu, har kommit över honom. Tror jag. Men jaja, hatar honom.
Idag ska jag träffa Emma och vi ska sola, bada, prata och ha det skönt. Jag behöver en sån dag, ska bara tänka på och göra sånt som jag mår bra av! Nu ligger jag och halvsolar utomhus med massa filtar, kuddar och madrasser och laptopen. Men det är ett jävla träd ivägen så solen är inte så stark där jag ligger, ska nog flytta 20 meter bort lr nåt haha. Hare finfint.

PÅSKHARISH <33

Hei! Förlåt för min kassa uppdatering, hehe. Har inte orkar, eller haft någon lust. Men idag var det ju påskafton! Den dagen på året man absolut MÅSTE äta godis, alltså enligt mig då. "Påskharish" kom iallafall. Alltså mina föräldrar kör fortfarande och försöker lura mig med att jultomten och påskharen finns..? JAG ÄR SNART FJORTON,  JAG TROR LIKSOM INTE PÅ SÅNT LÄNGRE! Amen, fick iallafall ett ägg, ett typ glänsande rosa. (a) Och sedan fick vi gäster, då fick jag en ganska stor påse godis, och sedan världens största ägg som jag delar med familjen, haha. Men iallafall har ätit godis hela kvällen så är äckligt mätt och speedad. Jag tror inte heller att jag kommer kunna sova på ett bra tag. Mestadels av kvällen annars har jag suttit och chattat med några. Vilket liv, hähä!


Broken

Helt jävla förstörd. Aldrig mått såhär dåligt. Gråter som i helvete. När tar tårar slut egentligen? Vill bara sova och aldrig vakna upp igen. Hur fan kan du krossa mitt hjärta såhär jävla mycket? (inriktat till en kille dårå) hatar dig. ska komma över dig. SKA DET

Påskafton

Det är påsk just nu och jag har fullt upp. Vi har gäster nu och har ätit 3rätters påskmiddag och jag stod för efterrätten och har varit igång hela dagen. Idag har det dessutom varit jättebra väder, typ 25 grader och sol så jag har solat mycket också. Imorgon blir det mer uppdaterande, jag lovar. Men nu i påsktider och när det är bra väder så orkar man inte blogga.

Ha en grym påsk! Har ni fått nåra ägg btw? Jag fick ett igår och ett idag, eller det jag fick idag var snarare en sån där "fin kartong-påse" med godis i.



The weather is wonderful

Ligger ute och solar! Ashärligt.. det steker verkligen!

Ingen ork.

Har inte haft blogglust idag och därav den dåliga uppdateringen!
La mig precis i min säng med datan och ska spela  vänquiz nu eftersom det är lördag nu! Man får ju spela en gång om dagen.Idag har jag fått påskägg, hihi. Så har käkat det ikväll, godis dårå, och kollat bigbrother och tagit de chiiiill. snackat me nåra på fejjanbejjan. Och idag har jag spelat golf haha. Upp och ned, roligt och tråkigt. Jaja, och ätit lunch på en resturang dårå. Och tacos blev det till middag. Har inte mått bra idag, därför har jag inte haft blogglust.

Ses imorgon, eller ja idag ;) men efter min skönhetssömn! (ska ju ofc inte sova nu, men om kanske en timme dårå men orkar inte blogga mer)
urs ser drogad ut

ericsaade

hahahahahaha, Eric Saade like a kid. Tror jag, typ mellan 10-14 år. Naaaaaaaaaw, haha.

Solningen har gett resultat

Har legat och solat mycket nästan varje dag i en vecka nu. Och resultat har det gett.

Innan påsklovet:

Efter påsklovet:
brännan har lagt sig! :D äntligen syns den på bilder också! den nedersta bilden dårå fotades för typ en halvtimme sen. den översta, för ungefär 2 veckor sen. Men såg ut så precis innan påsklovet också dårå.

Så jävla skön

Haha den e skönast ju. har lärt mig hela låten nu ! Jag älskar ju bigbrother och denna låt är ju coooooooolish.

savioooor


Lite efter, men har börjat gilla den här. Hehe, när är den ifrån..? 2009?

Eight things. About Me.

1. Mina mellannamn är Maria och Kristina, haha..
2. Jag älskar attt läsa bloggar!
3. Min näsa är full av fräknar , hehe.. :8
4. Jag älskar att bada och simma. Därav att jag går på simning dåra.
5. Jag har endast svartvita profilbilder på facebook, fastnar som sagt aldrig på färgade bilder så..
6. Jag har nog bara varit riktiigt kär 1 gång. För alla andra gånger jag sagt att jag varit kär har det varit småbarnskärlek (ni vet "Får jag chans på dig? JA NEJ (x) KANSKE"), och kändiskärlek (alltså kallat mig "kär i en kändis"..
7. Jag har alltid gillat killnamnen Jonatan, Sebastian, Alexander och William. Gillar namn som man kan göra smeknamn av. Alltså Jonatan - Jonte, Sebastian - Sebbe, William - Wille, Alexander - Alex osv.
8. Jag ääälskar musik. Alla sorters. Bro på vad jag är på för humör. Haha!

Skärtorsdagen den 21 April 2011

Tjäna bloggen. Sitter här i mjukisdress invirad i en filt och fryser ihjäl. Badade ju somsagt "precis" lr ja för ungefär två timmar sen. fryser som fan fortfarande dårå. Urs vad kallt det var. Haha och jag failade för jag ramlade i, asså stod på kanten och "skulle" hoppa i men vågade inte för de var så kallt, och sen tappar jag balansen och ramlar. Men fick ju det gjort då ;) Men innan dess (var ju där med Emma somsagt) så var jag på träning. Eller ja jag satt och väntade på Emma i en timme, hon kom ju en timme försent.. HAHA EMMISH jag sa till dig tidigare idag "kom iiinte sent" och du bah "nejdå, jag har lärt mig att passa tider nu, är aldrig sen längre :d" och så sitter jag och fryser ihjäl ensam på en brygga i en timme, hohohho. Ja men jaja. Träningen var faktiskt rolig,wohhoo. Jaja. Innan dess solade jag.
ahaha bjuder som fan

mihi

ett år sen
idaaaaag

FÖRSTA DOPPET!

Årets första dopp avklarat! Hoppade och allting, två gånget tillochmed. Fett stolt jag är. Men det var och är sjukt kallt. Efter skakade jag så mycket att korten på Johanna jag skulle ta blev suddiga, haha. Sedan tappade jag känseln i ena foten, hehe. Fryser fortfarande men inte lika mycket. Dessutom fanns det ingen stege där, eller dom hade inte sattit upp dom än så man fick liksom klättra upp för kanten.
ny profilbild på fb. :)

Årets första dopp avklarat!..

Jag har ingen känsel i kroppen :(.. hiihih

Skärtorsdagen idag!


updaaate from facebook hihihi


värmeslaaaag

jag har varit i solen från kl 9 imorse (då jag vaknde, gick ut direkt mohaahha) och gick in NU. har värmeslag, det är ca 25 grader och stekande sol ute. Men har blivit äännu brunare, wohhihooo. eller brändare kanske jag ska kalla det. smörjer aldrig in mig med solkrämsak. Jaja, idag har jag dårå: legat och solat ca 3 timmar, och varit i centrum där jag av slump träffade Emma. Jag köpte påskäggish till henne , det är ju faktiskt skärtorsdagen idag. fast vi ska "byta ägg" på söndag. Jaja. Så jag köpte det och sen träffade jag Emma och hon skulle köpa lunch på felino så jag följde med henne. Sen gjorde vi lite andra grejer! Hare finfiiiint. Ska äta lunch nu, sen träna och sen bada!
haha uäk bjuder. från igåår

klubbaa

Alltså jag svär, dehär är nog dom godaste klubborna ever. Finns ju i skitmånga smaker o skit men de här är mina favoritsmaker. Typ körsbärsak den svarta och den rosa är melonsmak om jag inte minns fel. :) Jag skulle kunna leva på dom här! fast ne då blir man tjock.. Men så sjukt goda, hehe, dessutom kostar dom bara en krona styck.  ;p

min första och enda helt okej färgglada bild.

'
Mobba mig inte, hahaha. Fastnar aldrig på färgglada bilder. Blir helt cepe. Men den här var den okejaste bilden jag tagit, och då fattar ni hur illa dom andra kan va hahaha. Nejdå, sååå farligt äre inte. Nu ska jag ut och sola, hare bra guullään!

Sun

Tjäääna. Godmorgon dårå. Enligt någon väderhemsida så ska det vara 17 grader i skuggan idag och sol. Jag ligger och solar redan, vaknade nyss elr ja väcktes. Så idag blire att sola & sen tralla ned till centrum och köpa påskägg till Emma hihihi. Sen träning.
Jag blev sjuk igår,uuusch. Mådde skitdåligt, och dessutom hade jag sprängande huvudvärk och jag tror det beror på att jag satt vid datan en stor del av dagen UTAN MINA GLASÖGON, då får jag ofta ont. Men jag hatar att ha glasögon och vägrar. Har inte använt dem på ca 4 dagar nu.
Nu ska jag sola, puuss!

ascool nr. 2


sånna här bilder finns det typ asmånga likadana av i hans dator. Haha, stackarn endå.

jag har så roligt alltså..


Sitter på min lillebrors dator igen, wohoo! Jag vet inte varför han lånar ut den till mig men om jag frågar så säger han typ bara "Okej, hämta den då..". Förut när jag frågade sa han typ.. "Varför skulle jag låna ut den till dig för..? :p " David har blivit en snelhest! Snart ska jag krypa ned i sängen med datorn dåra och sedan kolla på någon film eller något och somna till den. Eller så ska jag sova och få värsta skönhetssömnen, vilket skulle vara skönt. Vi får se. Ikväll har jag varit hemma bara, kollat på dagens man, bigbrother (som förövrigt suger) samtidigt som jag målat naglarna i fransk manikyr. Blev lite failat på ena handen men får väl göra om det imorrn ellern något. Sitter dessutom och tar hundratalskort med datorns webcam. Idaag var jag med Moa, ett halvår sedan sist så det var dags, hehe. Jag hjälpte henne att sälja lotter&unicefnålar. Fick ganska mycket sålt så det var nice. Sedan kollade vi även en del på teve och spelade wii.
Nu skaa jag gå, orkar inte blogga hehe. Så ceeeeeya.

Dåligt väder

Det går inte att sola när det är blåsigt och solen är i moln hela tiden.. åhh. de kommer säkert börja regna snart också. Ska väl gå till centrum och köpa jordgubbar elr nåt. Bara göra något. Eller åt jordgubbar till frukost men jaja, puuuss.

Heido!


Ska möta upp Moa nu. Bloggar senare puss!

Just nu: SOOOLAR

Jobbar på brännan, bloggar sen :)

Godmorgon!

Är nyvaken, men har gjort i ordning mig lite. Eller ja tagit på liite mascara och satt på mig blommiga byxdressen. Ska bara sola idag, men solen är ju i moooooln. Hate it. Ikv ska jag träna.

Bigbrother

nuuuuuu!

Just pixxxxxxxxx's from today



Sunny

Tjääna. Ligger här och dunkar musik. Och köpte precis hem massa krediter till vänquiz haha. Min mobilräkning denna månad kommer inte va så rolig, har typ vart inne på fejjanbejjan från mobben varje dag. Och köpt hem krediter idag. Bad, bad. nejmen vill köpa ännu fler krediter, är typ beroende av att öppna upp grejer i vänquiz. Jaja. Efter att jag bloggade sist så gjorde jag i ordning mig, bytte om och drog till rönninge och träffade Emma! Vi satt i skönviksparken ett långt ta och snackade, tog pics, åt lite glass osv. Sen gick vi väl vidare och hem till mig där vi typ togde chiill.
haha mupp, i skööönviksparken.

looveyou


iiidag

Tjeeena! Idag vaknade jag upp tidigt och var tvungen att gå upp för att äta frukost, göra i ordning mig och sen så åkte jag och mamma iväg till sjukan. Var där en liten stund faktiskt bara, trodde det var heldag men det var typ bara en timme så det var nice, då drog vi till skärholmen istället ;) fast köpte inget, lämnade tillbaka lite grejer köpta i förrigår. Och så åt vi lunch, satt och solade på en uteservering och käkade kulglass! Kom nyss hem. TILL PAPPA, wohoho. asså bor hemma nu så kan blogga myyycket. ligger just nu ute och solar och jag har blivit brun ! fast mest bränd.. haha. men hellre bränd än inget! :) ska snart möta emma för att typ äta glass och njuta av solen, i centrum! PUUSS. Och ajuste, kan ju berätta om igår. Gick och mötte Tessan och vi satte oss på kaffestugan och njöt av solen (like allways!) och snackade om allt möjligt. Hade inte träffat henne någon endaste gång i år. Sen så gick vi en rätt lång promenad och sen hem till henne där vi satt vid datan, kollade på OC osv. Sen gick jag hem och stack iväg på träning. Kom sen hem till mamma vid kvart över nio då jag åt lite middag, kollade på dagens man & bigbrother.
i fredags. har lite bildbrist.

Shoppingen.

Efter att jag varit och lämnat tillbaka typ mer än hälften, haha.
fredperryskor (bilden ger iiingen rättvisa..) Scorett 599:-
ljusorange blus (bilden ger verkligen ingen rättvisa där heller.. den är sjukt söt i verkligheten men ser tråkig ut på bilden) Monki 300:-
underkläder, newyorker 218:-
en tröja jag köpte av Olivia. :) köptereen för 100 kr.
två baslinnen & en långärmad baströja. H&M 198:-
magtröja med en guldig tiger på, grrr. nejmen asskön i sommar! H&M 99:-
vita byxleggins, Vero Moda 180:-
smyyyycken. Ur & Penn , 3 för 100:- (asså tre pärlsaker. så dem tre för en hundring)
armband & peacehalsband. Ur & Penn 138:- typ.
köpte somsagt typ minst lika mycket till men var idag och lämnade tillbaka det, fick beslutsångest haha.. eller asså ångrade att jag köpte det.

smartchey.

Fett irreterande, min bror sa att jag skulle klicka på en  länk, för att få 500 krediter på fejjanbejjan för han sa att det verkligen funkade och att han själv testat. Då litade jag liksom på honom och klickade på länken så hundratals länkar skickades ut till mina vänner på fb och skickade i chat för dom som var inne OCH skickade på meddelande OCH så skapade viruset ett evangemang.  Så om ni fått ett meddelande av mig där det står på engelska och att man ska klicka på en länk, klicka absolut inte. Det är virus. Nu har jag iallafall raderat varenda länk jag kommit åt så förhoppningsvis är alla skickade länkar borta. Dock kommer alla logga in med ett meddelande från mig då alla fattar att jag var så cp så att jag klickade på länken. Men jag har iallafall ngt att skylla på, hahahha. Juste, sedan när jag fattade att det var virus så gav jag hämnd mot min bror genom att logga in på hans facebook och klickade på länken från hans konto. Snäll syrra! Nejmen, det var hämnd faktiiiskt, jag brukar inte vara sååå elak, haha. Jaja lite får jag skylla mig själv också. Men bara så att ni vet att ni inte ska klicka på länken, eftersom det egentligen är så uppenbart och det är bara dumt gjort.

halv sju..?

Jag vaknade nu. Usch. Jag vaknade av att min lilla cpkatt gick runt i min säng och typ greggla och var jättekelig. Och jag kan inte somna om heller.  Sedan var hela min familj igång. David sprang runt och letade efter sin dator (som förövrigt ligger i mitt rum, mohahaha) ah, osv. Nejmen jag ska försöka somna om, för jag är så otroligt trött. Klockan är bara halv åtta dessutom när jag somnade runt 1-2 igår så har bara sovit 5-6 timmar inatt. Dessutom vaknade jag med att hela min arm var.. alltså den hade somnat, ordentligt så kände inte armen. Ja, jag vaknade på fel sida.. blä hejdå.

uew. fula. bilder.



kollaaaa vilka bilder jag hittade på Davids dator, wohhohooho. Näe men jag bjuder på dom.. :o Dålig kvalité men de e webbkamera. :)

♥ S U M M E R F E E L I N G S ♥

Häyy! Sitter vid facebook, då jag just nu puffar tillbaks alla mina puffar. Kände att det var dags för de nue. Innan jag gick och la mig igår så hade jag runt 30-35 puffar och när jag loggade in på fb dagen efter, alltså idag runt ett någonstans hade jag 44 puffar. :o Hähä, nä jag ska inte klaga, jag ääälskar puffar! Hhihohahöhä. Dagen spenderades hemma likt igår dåra. Orkar inte göra någonting typ. Vakna typ ... 11? Då jag direkt la mig och sola ute med min lillebrors dator, hihi. Imorgon ska jag vara socialare, tror jag, hoppas jag. Annars gör jag så att jag vilar och solar och sover imorgon och sedan från onsdag och resten av veckan är jag social? Så gör vi.. Kanske. :) Jo juste, det enda jag gjort idag är att gått ned och köpt glass, i shorts och en stickad t-shirt sak. Summerfeelings. Och jag frös inte ett dugg, snarare svettades, haha. Fattar inte hur vissa fortfarande kan gå runt i tjockjacka och jeans, alltså i sådanna här dagar? Det var över 30-32 grader i solen och ca 20-25 i skuggan enligt min termometer, wohoo!

Ser ni himlen bakom? Klarblå och inte ett moln, underbaaaart!  ♥

days

I förrigår: efter att jag bloggade sist så packade jag inför att bo hos mamma i några dagar och sen så åkte jag hem till mamma, där jag lagade middag, gjorde efterrätt och vi satt och snackade, åt och hade det trevligt. Och kollade på körslaget och lite sånt. Gick och la mig tidigt, vilket var skönt.
Igår: gick upp tidigt för skulle iväg och kolla på min systers fotbollsmatch, i brunnsäng i södertälje. Satt där och kollade i två-tre timmar och blev bruuun :D sen åkte vi och köpte glass. Årets första pinnglass juu! Sen skjutsade mamma mig till skäris där jag gick runt mellan kl tolv och ca fem! hittade mycket grejer, gjorde av med över tretusen kr. typ 3300 lr nåt. Visar bild på allting imorgon! Sen åkte mamma och jag och handlade, och sen hem till henne där vi lagade mat och sådär. Sen kollade vi på lite program, bla såklart bigbrother! sen vet jag inte vad jag gjorde.
Och idag: Väcktes tidigt av mamma.. -.- men jag stod för frukost (haha jag lagar alltid alla måltider när jag bor hos mamma, hon orkar aldrig laga mat..) så fixade äggröra och bacon, varm choklad, juice, mackor osv. efter att vi åt frullebulle så åkte hon iväg och jag var ensam hos henne men drog snabbt hem till pappa och då bloggade jag ju. Sen har jag somsagt legat och solat! Ska strax möta upp Tessan och senare ikväll har jag fotbollsträning. Kan inte blogga mer idag tyvärr för bor fortfarande hos mamma. Imorgon ska jag och mamma vara på sjukan hela dagen men bloggar på kvällen och visar all shopping! puuss
haha i fredags, jag och Joshua.

det bästa som finns <3

ligger just nu utomhus i den 20gradiga värmen och solar. Har blivit brun , och lite bränd haha. men det är skiiitnice. Älskar att jag har lätt för att bli brun! :D Sommar & sol är fan det bästa som finns!


Bad update.

Sorry att jag uppdaterat jättelite.. men har bott hos mamma och då blir det så. Kan aldrig blogga där. Bor fortfarande hos mamma, fast bara en natt till nu. Är nu hemma hos pappa, och ska ut och sola typ nu strax, det är ju underbart väder!
Igår så var jag först i södertälje och kollade på en fotbollsmatch. satt i solen i 2-3 timmar och fick en liten bränna, wiho. Sen åkte jag till skärholmen och shoppade! fick med mig hem 9 toppar/blusar, 2 sjalar, ett par fredperryskor (som mina fötter börjar blöda av när jag tar på mig dem.. ååh.), ett par vita byxleggins, och massa smycken! visar bild imorgon, för nästan allt ligger hemma hos mamma och har ingen bild på det. Nu har jag på mig ett par rosa shorts däre vid röven står miami beach , älskar dem. köpte dem när jag var i miami såklart. det var lite mer än 2 år sen. jaja, och en tröja köpt igår som jag är kääär i. Aprikos/ljusorange, blus, skitsomrig och bild kmr imorrn! sen pilotbrillor och nu ska jag soooola, bloggar strax! puuss
just nu.

a s c o o l


Jag veet att ni diggar mina ascoola bilder från dagen. Gör någon konstig grimash på varenda bild, haha, men dom bjuder jag på. Nu ska jag lägga mig, pööss på er pussgurkor.. haha.

heii

Wohoo, det är söndag och har ingen söndagsångest!
Och heeeelvete vad fint väder det vart både idag och igår. Summerfeelings. Det var upp mot 25 grader i solen och kanske lite mindre runt 15-20 i skuggan. Har legat och solat mest hela dagen, och har fått en rand, wohooooo, men bara en jättesvag.. :( Sedan drog jag till simningen, där det var aaaasvarmt. Höll ärligt talat på att dö. Men på själva simningstimmensaken så gjorde vi typ.. sammarbetningsövningar, kan man kalla det det? Vi var bara fyra stycken på våran del av banorna så vi körde liksom.. alltså man hade en ring och så fick en av oss fyra sitta på den och den personen fick inte nudda vattnet medan dom andra tre skulle dra ringen till andra sidan utan att den personen på ringen skulle ramla. Blev lite rörigt nu, men spela roll.
Sedan hade jag och Hilda vattenkrig med iskalltvatten, alltså då menar jag helt iskallt som att hålla i snö, haha. Sedaaan drog jag hem och sedan dess har jag hunnit med att äta middag och kollar en hel del på teve.
Roligt inlägg, huh? Sååååklart!

poolen e grön. :(

Har precis varit ute och sålt tidningar igen, öhh. Alltså tidningssäljning är inte direkt min grej men jag behöver pengarna till språkresan så vad gör man inte..? Iallafall vädret är lika fint idag typ som igår så jag ska sola, wähää. Btw, isen på sjön har gått bort nu så under veckan SKA jag ta första doppet har jag bestämt, för skulle slå förra årets rekord då jag badade någongång i maj så då passar det ju bra med att det är I mitten utav April! Dessutom har pappa lovat mig, hahah, att vi ska göra ren poolen i veckan för ser ni på bilden under häär att vattnet är helt äckligt, massa löv och grejer och vattnet är GRÖNT, euww. Så vi ska tömma poolen och sedan fylla i med reeent. :d VAD ska ni göra idag? :)

Wonderful

Vädret är ju underbart! gillagillagilla dårå. 18-20 grader och underbart. Kom hem för ca fyrtio minuter sen efter att ha varit på spelarmöte och kollat på match på berga. vi vann med 6-1 tror jag det var. bra start! dessutom ledde dem andra med 1-0 så vi liksom vände stort :) Jaja. När jag kom hem så tog jag en dusch för var assvettig. av värmen dårå. nu sitter jag i mjukisdress och ska packa för att bo hos mamma ett par nätter. hööörs

fint väder, hihi

Sitter just nu på min  lillebrors dator, utan att han vet något, hihi. Han är någonstans och han skulle få damp på mig om han visste att jag har hans dator, hähä. Nejmen jag ska strax dra ut och typ sola ellern någonting. Är asseeg men det är ju påsklov! Btw, det är typ mellan 18 och 20 grader ute... OMG!! :D  Nu ska jag dra, hahaa seeya.

pååååskloooov

woho! sarry att jag inte bloggade igårkväll men asså min data dampade för internet krånglar alltid. Plus att jag mååådde skit. mår fortfarande dåligt men inte lika iaf. Har städat mitt rum imorse, wohooo. inte ett bombnedslag längre! Men måste verkligen shoppa. fast ska ju det imorrn så! :) nu ska jag dra mig mot  berga och kolla på mitt lag som spelar match, det är sanktanpremiär.
igår så åkte jag till skolan vid kvart/tjugo i åtta. men när jag var där upptäckte jag att mina nycklar var borta eller ja hemma, så jag tänkte ta en promenad hem och hämta dem. då kom jag ju på att utan NYCKLARNA kommer jag inte in i huset där nycklarna var.. suck. så jag ringde runt till massa som har nyckel hem till oss. ingen kunde åka och ge dem till mig men mormor var en snelhest så hon hämtade mig. eller ja och emma. så vi åkte hem till mig och bytte om , hämtade lite stuff. sen gick vi hem till Emma och bloggade och gjorde lite grejer. sen till skolan igen där vi hade engelska, svenska, SO och franska. sen påååsklov! wohoho. Emma och jag taggade hem till mig direkt, och tog somsagt på oss byxdressar och låg och solade! det var ju typ 20+! sen kollade vi på film, var vid datorn, bakade kladdkaka osv. Sen gick hon hem och jag följde med henne. snelhest. så sen gick jag hem. sen var kvällen ett helvete.
igåååår

Johanna Roos har glasögon.

...Sen igår.. åååh jag hatar det.. men ser mycket bättre med dem så får leva med det. :( fick dem igår. Köpte ett till par också, som är lite annorlunda. men dem är helt borta!? ..
:(

påsklov.

Hahaha, bjuder på bilden. Den var helt o förebredd och ah, ni ser själva. Jag var på vägg att hoppa tror jag och Johanna slänger sig åt sidan. I våra byxdressar o allt! Fast jag låna Johannas eftersom min var hemma, hähä.
Nu ska jag, eftersom jag ändå inget annat har att göra, ta och duscha, osv. Fett skönt endåå. Och smörja in mig osv ni vet sånt där. Sedan ska jag lägga mig, tidigt. Men är feeett trött. OCH DET ÄR ÄR LOV!? Njut medans det varar säger jag då för innan vi ens kommer hinna blinka kommer vi sitta där, söndag kväll och veta att lovet är slut och det är dags för skola igen, buhu.

<3


SOMMAR! <3

Tjaa, Emma och Johanna hära dårå. Underbart väder ute ju!! Skoldagen var seg men vi slutade redan vid ett så då drog vi två hem till Johanna (där vi är nu) och vi bytte om till byxdressar och gjorde varsin drink-sak bombat med sugrör och la oss på två dynor-saker i sooooolen (utomhus såklart dåra) och sooolade och tog egopics, i typ en och en halv timme. skiiitskönt och sommarkänslor! nu sitter vi och chillar hära på mitt bombnedslag till rum, måste verklgien städa haha..

P Å S K L O V!

njuuut!

Vi börjar skolan nuuuuuuu

Elr ja om en kvart typ, vi måste tagga nu! vi sitter hemma hos Emma. Om några timmar är det loooov! vi ska tagga och ha 4 lektioner nu sen woohoooooo! :)
hahaahah så jävla cool. nejmen vi bjuder starkt! (spec johanna.. :$) från när vi träffade dannyboii för några helger sen! :)

stressaaaad.

Heyy. Är lite försenad för jag börjar åtta och jag sitter typ nyvaken här. Ajjabajja. Men ska göra ordning mig nu. Första lektionen är idrott. Sedan slutar vi vid ett en sedan loooov som sagt i tio dagar, wohhoooo!
Vi ses efter skolan gulleeeen. pusseeen.

fett cooola vi eee. Verdi och jag, hihihi..

looooooooov imorgon dåra.

awww, lite halvt random på bilderna dära. Men Ialllafall, nu ska jag lägga mig för imorgon är det skola igen. Kändes om helg juu. Men skolan är bara fram till ett så ja. och sedan är det loooooooooooooooooov. <33333 Tagga galet säger jag då, haha. Men hare'braaa.

världens längsta test ju.

Om dig
Förnamn: Emma
Mellannamn: Maria Kristina
Ålder: 13 år, 97:a dåra. :)
Turnummer: Sjuuuu <333
Fyller år i: Juli.
Utséende
Hårfärg: Blondiiin
Naturlig hårfärg:Blont fortfarande
Ögonfärg: Blågröna typ vetinte. Blåa.
Piercingar:Bara i öronen dåra.
Längd: 170-171 någonting.
Skostorlek: 39 oftast ibland 40. ;d
Vikt: 53-55 någonstans.
Vilken ögonfärg skulle du vilja ha?: Bruna. :D
Hur mycket skulle du vilja väga? Som jag gör tror jag.
Hur lång skulle du vilja va? Mellan 165- 170 någonting.
Vill du bli längre? Näää.
Är du nöjd med ditt utséende? Ibland.
Vänner och Familj
Bästa vän?  Johanna
Min familj består av.. Mamma, pappa, lillebror och två katter. ;d
Vem känner dig bäst? någon stalker. Nej jag skämtar men jag vet inte.
Saknar du någon vän nu? Jadå.
När träffa du din bästakompis senast?Idag?
När träffa du din mamma senast?  Typ för en halvtimme sedan.

Dagens
Mat..: ... Mat? :o
Outfit: Från början min aprikosa mjukisdress sedan bytte jag om till jeans, svart t-shirtsak.
Hår: Bulläää
Roligaste: Johannas  påhittade skämt, så jäkla bäst asså! hahahahha.
Tråkigaste: Jadu.
Har du gråtit idag? Ja. :(
Har du skrattat idag? Mycket.
Har du träffat någon idag? Jadå.
Har du varit hemma idag? Ja
Har du nyst? Tror inte det. ;OO
Har du kräkts? Nej, euwwww. :D
Dagens köp? Godis dåra.. ;s BARA LITE :$
Dagens onyttigaste: Godiset.
Dagens Nyttigaste: Vatten!!!
Dagens musik: Technoo <33
Dagens spel: Mitt fett roliga spel på mobilen typ Speedx eller vad det nu heter. Inte för att jag har spelat det idag menmen.
Dagens snyggaste: ? ;o Charlie Gustafsson ofc.
Dagens gåta: Vad är det som blir större och större ju mer man tar bort från det? hålet.
Dagens skämt: Vad sa ballongen till pinnen? "Oj vad du blivit PINNsmal". Min och Johannas humor alltså..
Senast du/Senaste..
Åt en macka..?: Det var länge sedan! :o
Nös?: Kommer inte ihåg. :S
Skrattade?: Eftermiddags.
Log?:  Typ 5 minuter sedan.
Kräktes? Aslänge sedan!
Grät? Idag. :s
Sov? Igår natt.
Åt något? middag vid åtta dära.
Kramade någon? Igår kväll tror jag, hehe. :)
Vem kramade du då? Hilda om jag inte mins fel.
Gick på bio? I Januari.
Tränade?Igår.
Vad tränade du? Simning?
Åt godis?:Idag, buhu.
Bloggade? Jag gör det nu ju!
Smsa?  För en liiiten, liten stund sedan.
I Senaste  Sms:et jag skickade stod det: Vika tvätt.. -.- Dudå? :D <3
I Senaste inkomna sms:et stod det:  Dissarn, du messade ju aldrig. x)
Senast jag köpte något klädesplagg? Förra veckan.
Var var det? En rosa byxdress!
Senaste kommentaren du skrev på facebook? Johannas status skrev jag typ "omg" haha ;D
Senaste inlägget du skrev? Förutom det här var det väl när jag sa att jag skulle till Grekiska Kolgrillen?
Senaste bilden du gillade? Kommer faktiskt inte ihåg.
Senaste bilden du komenterade? Det var ett tag sedan, men det var Alvas.
Senaste personen du chattade med? Simon.
Random
Har du facebook? Jadå.
Twittrar du? Näääe.
Vad har du för telefon? Xperia x8
Har någon som du inte känner sagt att du är snygg? haha ja ;d
Har någon sagt att du skulle kunna bli modell? Jamen, det är ju säkert bara för att jag är lång..?
Hur många facebookvänner har du? 304 om jag inte minns fel.
Hur många av dom är satta som syskon/familjemedlen? Nio stycken


Senaste månaden
Har någon sagt att du är snygg/fin/söt? Ahh :D
Har du sagt att någon är snygg? Vet inte. ;oo M y s t e r i u m !
Har du kramat någon? Ahdå.
Har du kräkts? Nee
Har du gråtit? Någon gång.
Har du skrattat så att du fått ont i magen? Många gånger!
Har du tränat? Jaa.
Har du ätit godis? 
Har du varit inne på facebook? Varje dag.
Har du twittrat? Jag har inte twitter? :p
Äger du?
En kamera? Ja.
En Ipod? Ipodtouchhhh.
En MP3? En gammal rosa sak, så ja
En mobil? Som sagt, ja
En egen dator?  Nej en usel jäkla stationär jag måsta dras med i resten av mitt liv, buhuu. Den stänger liksom av sig utav sig självt utan någon andledning, och jag bah okej?
En egen teve? Delar med brorsan min
Egen soffa? Samma som över
Eget rum? Aa
En säng? Skulle jag sova på golvet annars eller? Ja, jag har en egen säng. ;p
Någon byxdress? 2 stycken, och fler ska det bli hihihih
Några shorts? Jadå.
Några linnen? Jaaa
Ballerinaskor? Jaaa
Converse? Ja, tre dåra.
Fjällrävenjacka? Näeej
SSS-byxor? Nääej
Canada-mjukisdress? Nej
Klackskor/Pumps? Jadå-
Adidasskor? Ja.
Pumaskor? Nejp
Björnborg-underkläder? Jaaa
Adidas-byxor? Ja fast näe.
Adidas-tröja? Jadå
Björnborg-skärp? Näpp
Fredperry-skor? Nejj
Fredperry-tröja? Nej Igen
Fler än 5 BH:ar? Jaadå
Fler än 10 trosor? Ahrå
Fler än 20 toppar? Ahrå
Fler än 10 par strumpor? Ja, men alla är borta. ;''8
Fler än 10 par jeans/jeansleggings? Fler än det.
Fler än 5 Sjalar? Jag vet inte riktigt tror jag har runt fem eller nått.
10 koftor/hoodies? Ja, älskart!
Favorit..
Tröja: Hm.. Jag har många favoriter men min usa-linnesak tror jag. Eller stickade t-shirtsaken, eller mitt spetslinne, jag har fett många favoriter.
Jeans: Mina typ mörkblåa leggings.
Klänning: Den jag skulle haft på nyår och en gammal blommig avslutningsklänning.
Smycke: Mitt halsband från gina.
Nummer: Sju in my <3
Maträtt? Den va svår..
Låt? Jag har många.
Film? Vet inte riktigt. Alla där Charlie Gustafsson är med, wohoo! Näe skämta men har inte någon särskild favorit faktiskt.
Band/Artist? -------


Hahah, vet att ni diggar mina svar också men jag blev så sjukt trött i slutet så dom är lite failade.'

i just wanna make you sweat

Tjeena. Har jobbat hela dagen och är supertrött. Men OMG VÄDRET ALLTSÅ! Måste komma ut! Ska nog ut på en promenix nu tänkte jag! hihi. Puuuss!
haha så jäkla cool. blev en ny proffe på fejjanbejjan för behövde bara en..

klassens biff. (a)

La ut den här statusen i .. tisdags dåra. Och ingen hann eller ville kommentera inom fem minuter, så dom håller alltså med mig, woho. (Johanna kom två minuter försent dåra. :D ) Såååå, vem e klassens biff..? :D

greken

Nu ska jag och mamma åka ned o äta på greken. Har jobbat heeela morgonen och är fett hungrig eftersom jag inte åt någon frukost. Så heiidoo!

Torsdagsmorgon

Godmorgon! Jag ska snart gå iväg till mitt lilla jobb som jag har idag. Blir borta ett par timmar! Så jäkla skönt att slippa skolan. Men nu måste jag göra i ordning mig så vi ses snart!

det som inte dödar, gör dig starkare.


slapparN

Nejmen, Godmorgon på er! Nu ska jag faktiskt ta och börja arbeta och sedan arbetar jag fram till 2-3 någonstans. Jag ska vika tvätt och mangla... -.-' Jag har iallafall tagit på mig mina aprikosa mjukisar, en vit t-shirt dåra, och min älskade sjalsak. Dags att börja arbeta, hörs senare! ;d

Fantasi är det vi vill ha, men verklighet är det vi får.. ♥

ouch.

HEI RÖDTOTTAR!!!

Heiii. Kom nyss (eller nyss och nyss för typ fyrtio minuter, en timme någonstans sedan) hem från simningen. Var så sjukt trött så var på väg att skippa träningssaken idag men nä. I gymmet satt jag mest och snackade med några typ, och sedan på simningensdelen simmade vi faktiskt rätt så lugnt så det var skönt. I slutet av allting hade jag och en kille typ tävlingar om vem som kunde simma snabbast och simma längst under ytan. Jag vann, två av tre, woho! Fast han sa att han skulle ge revansch nästa träning så vi får väl se. :)
Imorgon är det såkallade "Dagsverket". Man jobbar för att samla in pengar för fattiga i Sri Lanka. Ska jobba hemma, och ruttna. Nejmen, vid lunch har mamma lovat mig att vi ska åka ned och käka någonstans, hihi. Stackarns, stackarns alla barn som får sitta i skolan och äta deras fiskgratäng, mohahahaha!
väääärsta ascooola bilden juuuuuhh!!!!!!

Foootboll snart.

Egentligen borde jag inte träna idag. Jag har jätteont i halsen, ont i huvet och är förkyld men.. och det är farligt att träna när man har ont i halsen men bryr mig inte. Ska träna. Så jäkla segt att bara sitta hemma hela kvällen. Så om en timme taggar man på träning. cyyyaa

No hell tomorrow

Tjena bloggish. Sitter här och lyssnar på techno (haha schteeek) och typ tare chill. Nejmen är trött som fan och har ont i halsen och är förkyld så jag ba noooooo. Nejmen jepp, är invirad i mitt tjocka mysiga täcke.
Idag har jag varit i skolan och vi hade en ganska tuff förmiddag med fyra ämnen utan någon rast emellan typ, eller några minuters rast har man ju mellan ämnena men man hinner typ bara hämta böcker och spegla sig lite på toaletten sen måste man tagga till klassrummet igen. Vi hade svenska, SO, NO och matte på rad. Mina fyra hatämnen haha.. elr aja. dessutom NO-läxförhör och matteprov. Matteprovet gick superbra tills den sista uppgiften kom. den längsta ormen var 84 cm och den kortaste ormen var 47 cm. hur många procent kortare var den kortaste ormen? och hur många procent längre var den längsta ormen? hur fan ska man veta det!? den kunde jag inte ,eller chansade. heh. aja. NO-läxförhörsaken gick hyfsat. Matteprovsaken också alltså. Men sen vare lunch och sen idrott då vi körde konditionsträning. de var skönt / kul. ja men sen hade vi unplugged (jobbar med droger, alkohol och tobak) och sen slutade vi egentligen, kl halv tre, och alla gick hem, men jag hade tid hos kuratorn då så satt och snackade om allt jag mår dåligt över, med en jättesnäll tjej, i drygt 50 minuter. Sen gick jag hem!
En ganska chill dag och snart ska jag dra på fotbollsträning. Men har glömt mina träningsbrallor i skolan så får köra i mjukisar, haha.
Och rubriken: imorgon har vi dagsverke vilket innebär att man ska jobba hemma (typ städa och diska osv) för att tjäna pengar som man typ skänker till barn i Sri Lanka. VILKET INNEBÄR INGEN SKOLA, WOHOOOO!! paarty. nejmen yeah.


i måndags.

pink elephants

Hääii guuyys. Sitter och lyssnar på techno, som vanligt nu då, hihi! Älskart! Kan berätta om både gårdagen och dagen, bara för att jag inte bloggade igår. Igår var det skola fram till halv tre då jag och Johanna drog ut och "joggade" fram till filmkedjan och tillbaks. Köpte även liiite godis också, haha. Men det blev massa omvägar osv så det blev faktiskt ganska långt, hähä! Och nu kallar killarna mig och Johanna "Dom Rosa Elefanterna" bara för att vi var klädda i rosa.. hm? ;d
Idag var det som vanligt i skolan. Skippade idrotten för friends, matteprov och noläxförhör. Öh, matten gick väl sådär. Allt rullade på fett bra tills man skulle svara i procent hur mycket den 87 centimeter långa ormen var längre än den 47 centimeter långa ormen. Alltså man skulle svara i procent. ;dd Jaja, allt gick iallafall hyffsat bra och NO-läxförhöret gick asbra!
Vid typ halv tre slutade skolan igen då jag bara drog hem. Ska strax packa väskish och dra till simningen, fast det är om ett tag. Tror den börjar sex.. eller sju. Vet inte riktigt. Sju tror jag, till nio dåra.
Amen orkar iallafall inte blogga mer nu, hehihoha. Hare'bra dåra. :)
mjau.

chiiilldär

Tjeena bloggish. Ligger här i mjukisdress på mitt rum och kom nyss hem. Vart hos Emma hela da'n. Eller ja först skola dårå. fast nej, först sjukan faktiskt. Var där en snabbis och tog blodprover. Och skulle vara fastande inför proverna så när vi väl hade tagit dem så köpte vi frulle på pressbyrån! Sen åkte jag till skolan , en chill dag faktiskt. Sen drog Emma och jag på oss våra rosa mjukisdressar och tog en joggingtur. fast jogging och jogging, haha. vi joggade lite men gick mest. Asså vi ooorkade jogga men via hade inga fickor så vi tappade bara våra mobiler och plånkor (plånböcker, haha ove sundberg-style :d) så det var inte så lätt. Vi kom tillbaka kanske två timmar senare då vi drog till Emma och pluggade, satt vid datorn och tog det chill! Nu är jag hemma, och har ätit lite middag också. :) haare fiiiiiiinfint.
haha ego. nejmen ser värsta bitchig ut på picen men äääär inte det. :) tagen typ nuuu

matematikprov. emma. antal rätt 2½ av 76. :''( (skämt osido, hihi)

Heysan goa och glada, haha. Hur mår ni? Själv mår jag väl helt okej. Bättre än vanligt iallafall. (Nu ska jag inte vara så dramaaatisk..) Jag sitter hursomhelst och pluggar till mitt matteprov på torsdag. Jag måste få bra på det provet, måstemåstemåste. minst tre fjärdedelar av provet ska vara rätt. Minst.
Sikta mot toppen och se vart du landar.
Får dessutom typ.. hundra kronor om det går bra. (!?) Men då ska det gå väldigt bra, så vi får väl se. Vi jobbar iallafall med procent, decimaltal och bråk och jag tror att det kommer gå bra eftersom jag kan det allra mesta nu.
Skolan slutade förövrigt sent idag, och jag hade inte heller sovmorgon, buhu. Senaste skoldagen, och efter satt jag och Johanna och pratade på skolans stentrapp typ. feett skönt endå ju. Sedan ville vi spela kubb men nääänä det fick vi inte för småbarnen. :(  Nejdå, men jaja. Nu ska jag gå och käka middag, så kanske vi hörs sedan efter det. Men nu är jag f1 hungrig så ni får ha det så bra! See ya later.
















haha, ohlalala. näe men bjuder,

Lite halvt random sådära.

Jag har börjat gilla techno.. ;o Skulle egentligen först bara söka på hur techno egentligen var osv men då började jag gilla det, mahaha. Så nu ska jag köpa eller ladda ner massa technoo (och annan allmänt ny musik jag inte har på ipodish) till ipoden. Woho!


Moooonday

Tjena bloggish. Ska snart tagga på fotbollsträning så blir ett lite kort inlägg. Dagen idag var inge bra.. eller delar av dagen var okej men den största delen av dagen var piss. men efter skolan (slutade halv fyra) så stannade Emma och jag kvar en timme och typ mest satt och njöt av solen & snackade. Var skönt faktiskt! Sen fick jag skjuts hem och jag har ätit lite middag och mest tagit det lugnt, ska byta om till fotboll nu. Harefint!
bild i repris

please don't panic.

Oh why are you in love for? Destroy just for one. But if I were to answer the question why I'm in love with him I would answer: How can you not love the world's most wonderful person? Haha .. exactly. Impossible. You light up my day, you make everything much better. But .., it's crazy hard when you are popping up in my tanks 24 / 7 .. I'm so disgustingly in love. I hate being in love. hate it, hate it, hate it.

lite söt är den juuu.

< 3

Tjena. Sitter här och chillar, framför tv:n. Mår dåligt. Menmen. Ska ändå till skolan imorgon. Börjar kvart över nio då så får iaf liite sovmorgon, till halv åtta typ haha.. -.-
Men har inte bloggat mycket alls i helgen och det är jag fullt medveten om. Jag har mest kryat och så har jag bott hos mamma och där har jag ingen tillgång till dator så. Men igår så kryade jag mest och sen så åkte jag och mamma och handlade och sen hem till henne där vi satt och rullade tummarna, nejmen gjorde något tråkigt, i en halvtimme och sen gick vi en promenad ner till Rönninge C och köpte godsaker, mihi. Sen hem igen då jag stod för middagen (trots att jag är/var sjuk, snelhest är man). Så gjorde middag och sen så kollade vi på körslaget, tjockade oss litegrann sådära, och kollade på film. Somnade jäkligt tidigt och det var skönt för jag behöver mycket sömn. För sover alltid för lite. Idag har jag varit i köping lr vare heter. Kollat på Matildas fotbollsmatch och ätit lunch där. Fan vad tråkig söndag jag haft. Suttit i bilen i ca 5 timmar också, för köping ligger inte direkt i stockholm. men blä. orkar inte bloggish. vi ses imorgon tror jag.
uurs bjuder.

V¤Y#=(#=(#=(#=("?Q)%)=Q?`"!=?

jag får seriöst damp på min cpdator. jag har försökt skriva nittioåtta tusen inlägg men hinner aldrig publicera dom för att datan stänger av sig. den är full av något jävla virus känns det som. den är asseeg, och när jag försöker skriva så kommer helt andrabokstäver upp och ibland när jag försökr skrvia liksom en bokstav komemr den int eup försen typ en halvtimme senare. hata hata hata datan. det ör därför typ det står ibladn helt random. dampiga cepedator. deessutom har spotify slutat funka!?!?! nooooo..

All i wanned to do was yell out your name


Lördag

Tjääna, elr godmorgon då. Vaknade för någon timme sen :o men har inte gjort något idag, eller sms:at med lite folk & ätit god frukost / brunch. Jag är ju sjuk så ska bara krya. Nejmen japp, ska också boka tid för färgning av mitt hår. Ska bli bloooooooooondin! :D
Ska nog färga såhär. :)

Att kärlek kan förstöra allt..

..åååh, jag är så äckligt jävla kär och jag vet inte vad jag ska göra.. är såå olyckligt kär.

fejjanbejjan

Sitter och chattar med en halvt random kille på fejjan samtidigt som jag kollar på teve. F1 bra fredag!!! Eller nej, den  är rätt trög och jag har inte ens godis. Stackarns, stackarns, mig. Nejdå, jag klarar mig finfint! Nu ska jag kolla på varning för barn, så jäkla grymt program alltså!
Ah, fast nu har det tagit slut, tyvärr för ett bra tag sedan också för det tar så lång tid för mig och skriva ett enda litet inlägg eftersom jag chattar med lite roligt folk samtidigt, mihi!

hej. jag heter emma. vad heter du?


Vi är värda mer.

Emma Dahlstrand. Vi har det jobbigt just nu, både du och jag. Vi har fallit pladask för två killar och det var dem som fick oss att göra det. Sen sviker dem oss. Jag mår så sjukt dåligt just nu och du känner nog precis som jag. Men vi är värda bättre emma, vi hittar killar som är mogna och inte sviker en när man fallit för dem. Jag finns iaf alltid för dig oavsett om du mår bra eller dåligt. tjugofyra/sju. jag älskar dig något enormt, bästevän. Glöm aldrig det. ♥


..<3

Åhh, jag hatar jäkla cpkärlek. Det bara förstör för en och gör en ledsen o förvirrad. Kärlek förstör. Ibland, ofta. Det känns så nu iallafall. Hopplöst.
Jag har lust att gråta, utan någon speciell andledning, bara för att jag känner för det.
Jag orkar verkligen inte. Hata, hata kärlek.

charlie gustafsson

Kollade på "Tusen Gånger Starkare" idag, som jag sa att jag skulle göra. Helt okej film, men bästa delarna var ju när Charlie visades. Naw, så gal1 snygg.  INGEN, kan säga att han INTE är snygg.

..

Ska jag gråta eller skratta..? Jag tror jag väljer att gråta.

cry me a river, svar.

Någon frågade vad jag hade fått rubriken ifrån i "cry me a river"-inlägget. Och då kan jag ju direkt säga att dom sjunger så i en låt så det var där jag fick det ifrån, och sedan är det skitmånga som skriver så, sörru.. Tog det här eftersom den som skrev de kommer ändå säkert inte kolla tillbaks där, ni fattar. Så nej, jag har inte tagit det från någon, hörrudu, om det var det du menade! :)

Sjukling.

Är jättesjuk. Orkar inte blogga egentligen.


närbild och allt..

Ska strax lägga mig. Sitter och kollar på kläder på webben och jag hittar aaasmycket finfina saker men såklart är jag pank fram till tjugoförsta maj. Ajdå, det ser värre ut än vad jag kom ihåg det som. En och en halv månad. Dock kommer jag inte köpa så mycket då heller mer än en ny bikini, shorts och säker någonting mer om jag hittar men resten går till språkresan, måste ha mycket pengar då. Måstemåstemåste. Det är ett stort jäkla måste!
Men iallafall; Imorgon är det fredag och vi slutar skolan vid ett, vilket är otroligt skönt och sedan är det helg! Wihoo. men vi hörs imorgon, pussar.
närbild och allt, uhhhhoh. haha näeej..

7/4

Tjääna bloggen. Sitter här på mitt rum och dunkar musik och har träning som börjar om lite drygt 25 minuter. Så blir ett kort snabbt inlägg.
Idag började dagen med att jag gjorde i ordning mig, åt frukost och så, och stack till skolan. En helt okej dag. Fast en dålig utséendedag. Men den flöt väl på och sen efter skolan så gick jag och Moa hem till henne och åt mellanmål, snackade och så. Var länge sen vi gjorde något så det var "skönt"/kul eller vad man säger. :) Jaja, sen gick jag hem och har ätit lite middag, letat som fan efter alla mina kläder.. nu är jag tankeläsare så då tänker många vadå letat efter alla dina kläder..? och ja, jag är sur/har panik, just nu för in princip så är aaaalla mina klädsaker borta. ca 60 tröjor är borta, alla mina sjalar, alla shorts, leggins, jackor, mjukisdressar osv. jag har panik. det ända som är där det ska va är några blusar, byxdressar, nåra jackor, jeans och koftor. mer än hälften av mina kläder är typ snodda? omg. hittar dem inte. är sur.

Jaja, hehe.. ska iaf på träning strax. vi hööööörs.
två bilder från imorse, en med blixt och en utan som man nog ser. vad blir bäst, tydliga eller "skrapiga" bilder? om ni fattar. gillar både att ta blixtbilder och bilder utan blixt., brukar variera.

cry me a river.

här e man ju cool..
Kom nyss hem från skolan, och ska strax dra ner till centruuum och köpa någonting, typ jordgubbar. Är så äckligt sugen på jordgubbar av någon andledning, haha.. Nejmen sedan ska jag se på den svenska filmen älska mig. Ni kanske har sett den? Kanske.. 
Jaja, hareeebra.

Godmorgon

Godmorgon! Ska strax göra iordning mig och sedan är det skola som slutar kvart över två. Så det är inte så lång dag iallafall!
Juste, såg ni vad jag köpte i förrgår när jag och Johanna var i stan? Jag köpte iallafall en likadan byxdress som jag köpte i lördags fast i en annan färg. Får ingen bra bild så ni får se den som är tagen från deras hemsida. :)

trööööött. seeeg. oseriös.

Heii. Förlåt för att jag inte bloggat någonting idag, och typ inget igår. Har faktiskt en bortförklaring; Varje gång jag försöker skriva ett inlägg stänger min lilla cepedator av sig. :@ Jaja, vi får hoppas att jag hinner skriva klart det här inlägget, mihi. Idag vare skola, like usual. Lite allmänt tråkig dag, som slutade vid halv tre. Kom hem och hela huset luktade rutten mus, och jag bah neeej, så jag drog ut på en promenad. Och fatta hur fint väder det var ute, helt klartblå himmel, sol och snön är nästan borta, *happyfaacee*. Dessutom kollade jag på termometern och det var 16.9 grader (!?), woho! Dock kanske det räknades i solen men jaja. Mellan tretton-sexton grader, in the shadow. Hääärligt. Snart sommar ju, nio veckor till sommarlovet. Och det är med alla helger och lovet, mihi!
Vid sex drog jag ner till tåget där jag mötte Hanna och vi åkte till simningen som började sju. En timme fys-sak och gym typ och sedan simning. Jag höll på att döööö på simningstimmensaken. Öhh, en tjej på min bana räknade ut att vi simmade mer än 1700 meter MAX. Haha, hoppas jag får träningsverk imorgon, älskaart'. :D
Nejmen, nu ska jag ta och gå och lägga mig för är halvt död, okej sjukt trött och sååå ses vi imorgon. Btw, jag vet att ni diggar att jag slänger in engelska ord osv, men måste ju träna inför sommarn. Mihihihihihihihih.
Puss o kram, gullebullar. :*

onsdag sjätte april tvåtusenelva

Dagen började med en hemsk morgon. Grät bort allt smink och såg ut som en panda. Sprang iväg till skolan. Rusade in på toaletten och tog bort allt smink i ansiktet och la på nytt. Pratade med min lärare om hur jag mår. Sen in på lektion. Kom ca 40 minuter sent. sen flöt dagen på men har mått dåligt som fan och är sjuk. men sen gick jag hem och tänkte lägga mig och sova, mådde så dåligt. Men då messade mamma och frågade om jag ville med till Solna för middag. Jag orkade ju egentligen inte men hon lovade att köpa någon klädsak till mig och det nappar man ju på, så vi åkte dit och väl där så letade vi upp en god nyttig resturang. Blev thaimat, älskar verkligen thai. Såå gott.. Sen gick vi in i lite butiker och hittade en blus & en tröja och mamma betalade, tack mammis! hihi. Sen så var vi där ett tag till och kom hem för en timme sen. Jag har jäätteont i huvudet och ont som fan i halsen och är jättevarm och hängig så får se hur jag mår imorgon när jag vaknar, är inte 100% på att jag kan gå till skolan. Ni får ha det fint, puuuss.

Gårdagens och dagens shopping

byxdress
byxdress
vit kofta me guldknappar
söt blus
basic brungrå tröja
allt är från gina faktiskt, och har gått på 830 kr ungefär. greaaaaaaaaaaaaaat. är sjuk men shopping får en ändå glad. elr gladare snarare.

SICK.

Har blivit sjuk, neeeeej fan i helvete asså. Eller känner mig jäättevarm och hängig osv. Håller nog på att få / har fått, feber. Jaja. Dagen började i skolan då det var en skittråååkig dag, tisdagar är så jäkla tråkiga. Sen åkte iaf Emma och jag till stan och shoppade. Skulle åkt till s-tälje eftersom vi var där för exakt ett år sen men blev stan. Köpte två byxdressar till sommarn och en vit kofta med guldknappar, är kär i allt jag köpte. Gick på en femhundring, billigt å bra. Asså dem 3 grejerna. Ikväll har jag ingen träning vilket är skönt för mår ju dåligt. Måste däremot plugga, jag orkar verkligen inte menmen.. och så ska vi kolla på resor t i sommar. Jaja, hare bra. pöööss från en sjuk Johanna.
bild i repris. blä

1 år, 100000 minnen.

Ett år. Bara ett år, men så otroligt många minnen. Awesome. Alla dagar i bergviks, alla gånger vi fikat, gången  hagaparken (haha uew.), alla shoppingturer vi gjort, när vi har gått på bio, badat, och bara varit. Gången då vi drog till berga och tog massa picss, det var precis efter min födelsedag för du hade dessutom precis kommit hem från Estland. Eller när vi köpte jordgubbar, chips, läsk och grädde och drog till bergviks. ELLER när vi köpte vitaminwell, jordgubbar, tårtbitar och redbull vid fiket. och det är fan inte ens en tiondel av alla minnen. Och här under, bilderna är knappt en 1-del av alla bilder. (hahah..). Från fiender till bästavänner, är det ens möjligt? Det verkar så iallafall. Iallafall ÄLSKAR DIG BÄSTISFESTISHEST!


one year

Tjeena bloggish. Godmorgon. Är dööötrött. Mina ögon typ bränner. Men överlever antagligen. Idag var det ett år sen som Emma och jag blev vänner på riktigt. Vi åkte till Södertälje som många säkert vet eftersom vi sagt det ett antal gånger haha, men yes så idag ska vi göra samma sak! 5 April 2010 - 5 April 2011.

ett år sen nu. tiden går fort..

hmmmmm ?

Jag har tänkt på en sak.. Hur ser livet ut om ett halvår och om ett år? Vad kommer ha hänt? Hur kommer man se ut? Kommer man ha nya vänner? Kommer man vara tillsammans med någon? Kommer man ha förlorat någon vän? Öhh, sådanna där helt random saker jag kommer och tänka på ibland.

mjao.

never say neveeeeeer.

If you only knew how much you mean to me. You're the most beatiful thing in the world.
I love you, kind of.
If it would be something between us
I would like to be the luckiest girl who was floating on the pink,
fluffy clouds high up among the blue that we call heaven (haha).



JAG SKA KANSKE PÅ EN SPRÅKRESA I SOMMAR

ooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmgggggggggggggggggggg!!!
Till England isåfall med Paulina. I TVÅ JÄKLA VECKOR! Kommer hem dagen innan min födelsedag också och precis innan den språkresan så åker jag ju till Kroatien. Omg, omg, omg, omg! I TVÅ JÄVLA VECKOR, WOOOOHOO.
Fast, mamma håller fortfarande på och funderar och tycker att jag ska fundera över det här noooggrant, men jag har redan gjort det. Mihihihihih. Är på värsta speedade humöret som ni märker.. Tänk er, i två hela veckor vara i England.

hahahaha..

Så jäkla grym! :D :D

VISSTE NI?

Att jag har fräknar. massa fräknar. Ehhh. Dom syns nästan bara på sommarn så.. Så farligt är det inte. :) Men på sommarn syns dom jättetydligt..

Teori

Ska om en timme ungefär iväg på "träning", vi ska kolla på fotbollsmatch och snacka. Teori alltså. Men harefint så ses vi, puuusshey.

jewd <33333333333333333333333

Hey alla coola och mindre coola. Nee, skämta alla ni e skitcoola! :D

Har nyss vart och handlaat. Eller ah, mellanmål. (a) Någon fil/yoghurt sak och chokladboll. Mihihihihih. Måste faktiskt börja äta nyttigt, absolut inte banta men sluta äta onyttigt. Så ska det bli. Gooo Emma!! Nejmen jo. Inget onyttigt.
Äta nyttigt och bra, och dricka mycket vatten (för fin hy, youknow). Nejmen annars, vi slutade vid halvfyra idag, senaste dagen men hade dock som sagt sovmorgon vilket var skönt. Sedan var det bara allmänt tråkiga lektioner.
Jaja, hejhejhejdå. :)

Shooooooooooooppa

Tjena bloggish. Skoldagen idag var.. seg. Men överlever nog. Slutade vid halv fyra så kom hem vid fyra. Nu sitter jag och kollar massa kläder på hemsidor, ska shoppa imorgon. Egentligen är jag pank men har 5000 kr i sparpengar till dator så tar lite därifrån och sen får jag ge det från nästa barnbidrag ifall nån fattar. Hittat skiiitfina saker, allt i samma färg. Massa korallrosa grejer. Jag är bokstavligt talat kääär i byxdressen som det kommer bild på. Ska köpa den imorgon.
så jäkla snyyyyyygg. Tänk er när man är på grönan en varm sommardag, med bruna ben och den här. grrrrrrrrrrrrrr. är kär. har även hittad en söt bikini i samma färg, och en avslutningsklänning som faktiskt också är i samma färg! korallrosa har nog gått och blivit min favvofärg, typ idag.

hahahah, muppbild.

Hahaha, muppbild.. Bjuder dåra. :s
Nu drar jag till skolan, börjar om en kvart så.. Hare'bra sålänge. Puuss


:O


Hahahahahah, vad fan gör vi för någonting egentligen?  ;o

Iallafall, börjar kvart över nio imorgon så har iallafall liite sovmorgon och kommer förmodligen då också kunna bloggish på morgonen också. Så det är brao. Höhö, tänkte bara säga det, faktiskt. Orkar inte blogga mer nu så ni får sova så gott, gulläähn så ses vi imorgon, eller iallafall hörs. h3h3.

jag älskar dig.

Helluuhellu. Har precis (eller precis och precis för typ en och en halvtimme sedan) kommit hem från simningen. Efter halva träningen, alltså efter att vi varit i gymmet osv så kom jag på att jag hade glömt både mina simglasögon och min baddräkt. Skills man har dåra. Så drog hem en timme före alla andra. När jag kom hem så satt jag mig och kollade på Stockholm-Bålstad eller vad det nu heter och nuu sitter jag här. Lite kortfattat vad jag gjort ikväll. Hehe. :)
haha lite smått failad bild men jajaaaaa.

Veckorevyyyyyyyn

Papi kom hem med en tidning till mig, och jag köpte ju en igår också fast den har jag iochförsig redan läst så nu ska jag läsa veckorevyn jag fick precis! pöööss ♥

Shit happen's

bara att gå vidare..

S U N D A Y

Hej på er alla! Hihi. Jag mår helt okej, bortsätt från många grejer. Har tänkt väldigt mycket, på en grej, idag. har gråtit mycket idag men just nu mår jag bra faktiskt. Sitter osminkad (jätteskönt! tog bort allt smink förut) i rosa mjukisdress, med laptopen, invirad i mitt rosa cooooola diddletäcke (haha.) och läser lite bloggar. Igår så var jag först på träning och sen var jag hemma hos pappa och duschade, fixade mig, storstädade mitt rum, packade, och hann även dra en snabbis och köpa lite saker (inlägget nedan). Sen stack jag hem till mamma. Där så lagade jag thaisoppa och vi åt sen det och kollade på körslaget, och någon film och vi gick och la oss ganska tidigt. Gjorde även manikyr och fick masage. Idag så väcktes jag hemma hos mamsen och vi åt frukost (special K redberries, så fräscht och gott!) och jag packade och fixade mig lite och gick sen hem till pappa. Satt och lekte lite med hans macbook i en timme ungefär och sen åkte vi till högantorp för att spela golf men det var så kallt så vi åkte hem nästan direkt. Väl hemma så var jag väldigt frusen så jag tog en lång varm dusch tills varmvattnet tog slut, då drog jag på mig rosa mjukisdressen och har bara softat sen dess, har legat / suttit i min säng med laptopen och täcket, rätt länge nu. Eller typ två-tre timmar. Men har tänkt en hel del. Denna dag har varit ganska nyttig för min del tror jag.

Och klockan åtta så fååår man inte missa Stockholm-Båstad! så sjukt kul program!



Gårdagens minishopping!

fridatidning, ett par jeans från jc och ett par byxleggins från veromoda. behövade grejer! (och jag vet att alla diggar diddletäcket)

sveriges absolut snyggaste kille.


Ni har väl sett Charlie Gustafsson i någon film? Han har tex varit med "I taket lyser stjärnorna" och "tusen gånger starkare". Alltså åhhh vad snygg. helt jäkla cpsnygg. söt, olagligt söt. Jag måste verkligen se "Tusen gånger starkare" för har varit lite efter och inte sett den. Man dör ju varje gång man ser honom. SJUKT SNYGG. Gal1 snygg.

kiss me. k-k-k-kiss me.

hittade en gammal från.. i september nånstans. haha..

shoppiing

Bilderna ger aldrig någon rättvisa men jaja. Här e mina senaste köp iallafall. Mycket finare i verkligheten..

TILLBAKS! ♥

Tjeeeeenaa! Har ni saknat mig? Maha, hade tyvärr dataförbud så har inte kunnat blogga nånting. Men jag är tillbaks nu! Vad har hänt sedan sist? Jo jag har yttligare shoppat mera (älskaaa, men ni får se vad jag köpte i nästa inlägg) och varit me kompisar. Fredan till igår, lördagen så sov jag över hos Paulina och sedan på lördagen drog vi till stan och shoppa.  Bland annat. Sedan har det hänt massa andra saker som jag just nu inte kommer ihåg, hehe..
sådär smågammallll.


macboooook

Tjääna. Sitter med macbooken och chillar och chattar med en random kille på fejjanbejjan. Mår dåligt, mitt ansikte är fyllt av tårar , eller ja dem har torkat in men har gråtit mycket idag iaf, och mitt liv suger. Ska iaf åka iväg och spela golf snart, haha. Men jaja, puuuuss

muuusik

sitter och ha tråkigt, och dunkar musik. Om ungefär två timmar, DÅ ska jag iaf iväg. Jag trodde jag skulle iväg ungefär nu men tydligen inte. Så passar på att städa mitt rum hehe, på en lördag. omg. jaja, mår inte så bra så hejdå.

Tjatja bloggish

tjena! Dagen började med att jag väcktes av väckarklockan vid niotiden. Böt om till fotbollskläder, åt lite frulle, osv och sen åkte jag på fotbollsträning. den stutade kl 12 så kom hem och duschade och gjorde i ordning mig lite och nu sitter jag här! fått i mig en macka med tomater & gurka, på, också, till lunch. "snart" så ska jag och mamma åka och handla och sen så ska jag fixa en mysig middag till oss, ska alltså hem till mamma. Ska göra thaisoppa med grönsaker, det är min favvomat. :) Men ha det bra, vi ses!

118 800

Skickade en bild på mig och frågade vilken kändis jag är lik och fick direkt svar:
"Åh, vilken liten pärla vi har hittat här! Det första vi tänkte på när vi såg dig var att du var sötare än Bambi! Men någon kändis du påminner mycket om är, den där Audrey Tautou om du vet vem det är. Ni är lika söta, ser sådär bedårande oskyldiga ut och du lyser med din närvaro! Stjärnor bleknar i jämförelse med dig! Kram från Timmy på 118 800!"

Audrey Taotou:

haha inte för att jag är lik henne, men kanske kommer se ut så om ca 10 år, vem vet? Timmy på 188800 tyckte iaf vi var väldigt lika, haha.

HELG!

Heej! Skoldagen idag var jätteskön och jag är redan hemma och sitter och dunkar musik! Får se vad som händer sen, förhåppningsvis utgång. Men vi hööörs.

Friday 1 april

Godmorgon! jag gick upp för 20-30 minuter sen (grym.se) nejmen, aa. Har klätt på mig och sminkat mig, har på mig svarta jeansleggins och en svart blus /topp, vad det nu är. Ska platta håret strax. Idag är det fredag vilket innebär idrott nu på morgonen och sen lugna ämnen - svenska, SO, Franska och Engelska! Sen slutar vi. Det är första april idag, måste lura alla! hihi. Nejmen ha en bra fredag, puss!
från i sommar, åh vill ha sommar så jäkla mycket..

RSS 2.0