1 APRIL tomarrow

..måste börja planera lite aprilskämt känner jag! hah :) nejmen, brukar alltid köra på folie i toan, tejp för osthyveln och tömma flaskor med dricka och hälla i diskmedel elr nåt sånt. Har gjort det några år nu. Men ska komma på ett jäkla stor grej jag kan lura Emma med, haha. Ser lovande ut.. :) nejmen nåt får det bli. Kommer på nåt imorgon.
Btw Emma bloggar inte för att hon fortfarande har dataförbud..

Nystart.

Heii! Johanna här. ligger här med min älskade laptop som jag idag var och hämtade upp, den har varit på lagning och varit borta ett antal veckor så jag är lycklig just nu! fan vad jag älskar den, ska aldrig byta ut min älskade minilaptop, har tänkt köpa en macbook men nejdå! kom på idag hur mycket jag gillar den här. älskar snarare. Den är perfekt för mig. Dolce et gabbanatema dessutom, så den är skitsnygg. Jaja. Så detta blir en nystart! Eftersom jag hinner blogga oftare och så nu när min laptop är på plats! den är 100% lagad nu också. Skönt som fan för den har glappat i ett antal månader. Men lagningssaken lyckades fixa det, vilket jag trodde var omöjligt. Så cred till er som lagade den! Jaja.
Har hänt en del grejer sen jag bloggade sist men en ganska stor händelse i mitt liv, är att jag imorse var hos ögonläkaren, igen. Var där i måndags också men det "stora" med det hela idag var, att jag fick beskedet att jag ska ha glasögon. så har beställt 2 par märkesbrillor nu som kommer om 1-2 veckor. Eller ska snarare hämta ut dem. Passar rätt bra i glasögon, iaf dem jag beställt. Har jäkligt länge sagt att jag har ont i huvet, vilket jag haft. Har varit hos minst 10 olika läkare år 2011 för att få svar på varför jag alltid har det,och jag har nämnt att jag ibland ser suddigt också. Men dem har kollat mina ögon och lite andra grejer och sagt att jag har migrän. Så jag har gått på medicin under några månader för att bota migränen. Igår gjorde jag ett till test, eftersom "migränen" ej försvann, gjorde ett ögontest, och jag har en skelning (att om jag blundar med ena ögat ser jag något annat än om jag tittar med det och blundar med det andra, typ) och så är jag närsynt. Fick veta det idag. Så jag ska ha glasögon sa dem. Inte när jag sportar men alltid annars typ. Jag är bara 13 år , fyller 14 snart men, och att skaffa glasögon i denna ålder är tidigt. Men jag är inte ledsen alls över det faktiskt. Det är sexigt med glasögon ;) nejmen yeah, så länge man har snygga märkesbågar ;) vilket jag beställt. Och så länge jag slipper min ständiga huvudvärk så!
Ska träna nu, kommer hem vid kvart över tio, då blir det duschen och sen sova.

Hejdå / Johanna Roos

Tar en lång seriös bloggpaus nu. Tycker det är jättetråkigt att blogga, sen har vi jättefå läsare & Emma bloggar inte. Så varför ska jag blogga?.. mår dessutom SKIT. Vill dö. Så chaaadååååe.


Kroatien i sommar..?

Hei! Söndag idag. Dagen började med att jag vaknade, hade ställt klockan på 9 för att ha gott om tid på mig eftersom jag hade träning kvart i elva. Men, hade ju glömt att ställa fram klockan en timme, så när jag trodde att jag vaknade nio så kom jag sen på att klockan var tio, så jag fick panik. Men det gick lugnt! Åkte på trännig sen, på berga. Efter det åkte vi, hela laget, till felino och tjockade oss där. Detta var vid 1tiden. Mår fortfarande skitilla och är proppmätt, urs. Aldrig mer en hel pizza från felinos. Varför tog jag inte en sallad liksom? blä. Jaja. Nu sitter jag här och kollar på resor till i sommar, vill verkligen till kroatien! Så ska försöka övertala papi. Han verkade också ganska sugen på kroatien så :) Några måsten i sommar: Åka till kroatien, åka på kryssning (som förra året) till tallinn och shoppa där, norrland (för 5:e året), sthlms skärgård, grönan, ung 08 och baaaaada & bli brun. Detta var några av alla mina krav, åååh vad jag längtar till sommarn. Spec värmen.

Lördag!

Skrev ett inlägg för några timmar sen, ett ganska långt, om dagen och så men tydligen kom det inte upp och det finns inte heller bland inläggen på publishme eller utkasten eller något.

Men hej på er! Sitter här och fryser som vanligt dårå. Nolifer jag vet. Men imorgon blir det inte så iallafall. idag har jag: varit på en långpromenad, prövat sommaravslutningsklänningen jag ska ha, chillat, varit på ännu en promenad med Emma, och lite annat.
bild tagen för några minuter sen. Haha mössan..

Fick en present!

Fick Britney Spears radiance , av pappa precis. Han kom hem från barcelona och den luktar jättegott + jag gillar designen. Rosa är ju min favvofärg :) dock så ser den ful ut på bilden men alla lär veta hur radiance ser ut så. Tack papi!

Spring is here

Tjena. Sitter här och har inget liv. Kom precis hem från att gått en promenad med Emma i solen och vi snackade om lite grejer. Annars så mår jag dåligt för jag fryser ihjäl, mår illa och har ont i huvudet. Men ses ikväll!
haha så jäkla cool. nejmen en gammal random bild. var blondin där.

Frullebulle.

Min frukost hehe. Dock så slängde jag mackan efter att jag hade ätit äppelbitarna för jag var för mätt hehe. Blir mätt jättelätt nu för har krympt min magsäck. Jaja, var en duktighest.se imorse iaf, har knappt ätit frulle på hela veckan förutom idag!

huvudvärk

Mitt huvud spränger. Hatar det. Ska iaf upp på mitt rum nu och dunka musik så vi ses väl senare eller imorgon!
Haha hittade en lite failad bild från den dagen vi tog skolfotot, typ för 7-8 månader sen. hihi.

Lite stuuuuff ni kanske inte visste om johannaroos

* Jag SITTER alltid ned i duschen när jag duschar. Så sjukt mycket skönare haha.

* Förut ägde jag världens finaste hund, Gullregn hette hon. Fast vi kallade henne Lina, konstigt nog. Hon var det finaste jag ägde. Sen på bara några få dagar gick hon från att må prima till att få cancer (20 tumörer! :o), gulsot vilket också är en allvarlig sjukdom, och anemi (skitläskig sjukdom den med, det är att man har för lite blod i sig och så kräks man upp blod så man får mindre och mindre). Någon dag efter att  hon blivit sjuk, så dog hon. Jag har aldrig gråtit så mycket i mitt liv som jag gjorde då. <3 nej urs, började gråta NU när jag skrev detta och ändå så var det typ 3 år sen hon dog.. älskar dig lina <3

* Jag har aldrig varit så kär i mitt liv som jag är just nu.

* Den 5:e april har Emmish tha man och jag varit vänner / bästevänner, i ett år. Innan dess hatade vi varann, haha.

* Jag väger mig ca varfemte minut. Har panik bara jag gått upp 0.1. Fast som tur är så går jag bara ned i vikt.

* Jag är största rockfreaket. lyssnar alltid på ROCK och inget annat. jo ibland r&b, house osv men ROOOOCK. spec hårdrock och punkrock.



FREEEDAG!

Heiiii!
Fredag idag och det hissas stort. Ingen skola på två daaar wohoo. Nejmen det finns endast en dålig sak med det. Den enda som kan fatta är Emma, hihi. Och jag såklart dåra. Men jaja, skoldagen idag var bra, älskar fredagar för vi börjar dagen med idrott vilket är skööönt som fan för då duschar man ju sen också (och visste nån att idrott är mitt favvoämne? :) det har blivit det för att jag älskar att bränna kalorier haha) jaja. Sen har vi bara Svenska, SO, Franska och Engelska och nånstans därimellan lunch, sen är ju dagen slut och man kommer hem tidigt! Jaja. När jag kom hem från skolan så satt jag här vid datan ett tag och sen drog jag och tränade träningsmaskin i ca en timme, samt armhävningar & sittups. Läskigt nog var jag jättenära att svimma när jag gjorde armhävningar pga att det var det sista jag gjorde och har faktiskt inte ätit något ALLS idag förutom en knäckemacka. Så min kropp mådde dåligt då jag tränade men som tur var så svimmade jag inte för jag insåg att träningen därmed behövde avslutas och jag låg och hade svårt att andas i nån minut. :/ så blire när man tränar hårt utan att ha ätit den dagen. Så satte mig i duschen och smörjde in mig med tropiska krämer från bodyshop, loveit. Sen bytte jag om och gjorde lite stuff och nu sitter jag och dunkar mcr! hhiihi. på högsta volym ofc. Men jaja nu blev de mycket text så peaceoutforyouthen.

TRÄÄÄÄNA!

´Ska upp på mitt rum och träna på maskinen nu, älskar att bränna kalorier och med maskinen som jag har på mitt rum så bränner man ca 1200 i timmen vilket är awesome! så ses om ca en timme! :)

24 Mars

Tjena. Hur mår ni? Själv mår jag väl sådär. Är trött och har bara suttit och pluggat kristendomen ikväll. Tråkigt, men ligger faktiskt väldigt bra till nu i SO så det var det nog värt, tror jag.. Nejmen jo. I skolan idag var det väl helt okej också, vi hade nå uppspel på musiken, vilket gick rätt bra. Satt ju bara och spelade basen och den hör man inte så mycket av, slapp sjunga iallafall. :)

blogglust.

Har skittråkigt. :( Ingen rolig är inne på fejjanbejjan och jag sitter och fryser med en filt runt mig. Åt lite middag för ungefär en halvtimme sen, mår illa. Min magsäck eller vad det heter, har krympt jättemycket för jag blir mätt direkt , när jag äter en liten portion, och mår typ illa. hhihi. men jaja, ska väl tagga upp snart och träna maskin på mitt rum som jag gör varje dag ;) sen blir det att gå iväg till berga! är väldigt taggad! :D

I smile with you <3

Lite muppade bilder men whatever, dem är från idag iaf. Rubriken; jag har blivit kär. jag är kär som fan. vet bara inte om jag är lyckligt elr olyckligt kär..

Torsdag

Hei, Johanna här. Sitter och dunkar musik och mår bra faktiskt, första dagen denna vecka som jag mått bra, hehe. Har precis stooorstädat mitt rum och rensat & städat garderoben, dammsugit, dammtorkat, tömt papperskorgen och rensat som fan. Skönt faktiskt, blev en del som slängdes. Och har knappt kunnat röra mig i mitt rum denna vecka, det har legat saker och kläder över hela golvet så har behövt hoppa ,haha. Men nu så. Ska iväg på träning på berga (fast behöver egentligen inte nämna att det är på berga för vi har ALLTID - 5 dar i veckan, på berga typ) vid halv åtta, och lär komma hem vid strax innan tio, då blir det duuuusch. hihi. Innan jag städade mitt rum så var jag i skolan btw, går skitbra för mig där just nu, har G i SO men kommer nog höja det nu tror jag, för har gått skitbra med det vi jobbar med nu. I de andra ämnerna gåre också greaaaaaat. Pusspåreej!


haha så jäkla cool. Nejmen jag och min coolish dannyaffisch, typ i måndags.

Tänkte bara visa en awesome video innan jag drar. :D

Jag tycker faktiskt att ni ska ta och kolla på videon, så jävla grym. Hahaha. Give it a chance.

om du bara visste hälften

Tjääna. Det har blivit så att jag har tagit en omedveten bloggpaus, som dock höll på i en halv vecka eller nått bara så det spelar inte så stor roll, huh? Men tyvärr har ju jag inte tillgång till en dator så mycket den här månaden. Men jag ska försöka blogga så ofta jag kan.
Iallafall, idag var det skola, inget speciellt hände då, så sedan när vi slutade vid halv tre drog jag hem till mig och det var meningen att jag skulle försöka att orka med att plugga också, så ska göra det nu när jag skrivit klart. Sedan vid sex någongång ska jag möta upp Hanna och vi drar till simningen. Behövs, mahahaha. Nejmen jo. 
gammal, från februari. xd

Fotbollsträning snart dårå


Back

Tjeena. Det är Johanna hära. Kommer skriva här iibland, ska försöka blogga dagligen men det kommer vissa dagar bli massa inlägg och vissa dagar blir uppdateringslösa. Från min del iaf. Idag har jag varit i skolan och det var en helt okej dag. Går skitbra för mig i skolan just nu känner jag, hihi.. Men har träning om nåra timmar på berga. Ska bli skönt. Ha en bra eeeeftermiddag. Btw så sitter jag och dunkar musik. Som alltid alltid alltid! Hade inte klarat mig utan spotify hehe, eller jo om jag hade mina lurar och ipoden vid mig hela tiden men det har jag inte.


haha fulaste bilden ever. men orkar inte bry mig. från förra veckan.

.. <3

Klarar inte mer. Aldrig mått såhär dåligt i mitt hela jävla liv. Tar en paus från bloggen på ca en månad.
Puss och kram från Johanna Roos i tårar.

dannyboii

tjena. tänkte bara skriva lite snabbt här, ehhe. Danny idag var grym. Hihi, ville egentligen inte följa med till Dannyboii eller jo, men jag var inte så jäkla sugen pårä'. Men han var iallafall grym. För dessutom i slutet av när han sjöng "In the club" så kollade han aslänge på mig och sedan vare typ i texten "you" och då pekade han på mig. Jag bah nawieeee. Och då vare några småfjorrar bredvid mig som kollade skitsurt på mig efter bara för att Danny kollade på mig och inte dom, mohahaha. Ah, och dom där wb-småfjortisarna bredvid mig höll på och sa tillvarandra "OMG, Danny blåste på mitt papper" och "OMG, Han skrev KRAM på mitt papper!!!!" men jaja.
Men annars, träningen var väl helt okej. Hade inte ätit sedan lunch så typ dog. Men annars vare heeelt okej. Och har sovmorgon imorgon, eller sovmorgon och sovmorgon - börjar senare än vanligt, så det är nice. Dock slutar vi vid halv fyra så ja.. 
Ni får mer bilder sedan, men jag får skaffa copyright pårom så att ingen tar dom och säger att dom är ens egna, för det har hänt förut för mig.. :/

I'm in love with a lover.

Har precis rensat min iPod, och laddat ned lite nytt! Så nu sitter jag med mina bebisar och dunkar, fan vad jag älskar musik alltså..  Har kollat solsidan också. Hörde att det var sista avsnittet nånsin, är det sant eller? :o Jaja.


Två bilder från idag. Cool chey / coola cheyer, .se






Danny Saucedo

Heidär. Kom hem vid halv sex, från att ha varit och träffat Danny, med Emma. Han var grym. Nejmen, han är jätteskön haha, och skitsnäll! Det bästa var när han böjde sig ned på scen, kollade mig i ögonen och sjöng "in your eyes, in your eyes, i feel loved" och gjorde ett hjärta med händerna. Jag bah nawwww.
Fotografen JohannaRoos herself dårå! Snälla ta ej denna bild, för den har jag fotat och det är ju bara omoget att påstå att man själv fotat den när man tagit den av en annan.. gjorde först en copyright på den men blev inge snyggt så..

tråkigt,

Mahhaa, när jag har tråkigt sitter jag och tar (fula) kort på mig själv, hahahaha.

Shoppiiiiiing

'
Det här var vad jag köpte igår när vi var i skhlm. Är sjukt nöjd, för behövde allt de, hehe. :) Men nu måste jag dra, tänkte bara visa vad jag köpte. Btw, kommer inte bli så mycket bloggning från min sida den här MÅNADEN. Hehe, ni kanske får veta sedan. PUSS!

En äckligt grym låt!


Today;


Sunny

Tjaa. Sitter och dunkar the lonely islands album incredibad, älskar det haha, eller inte alla låtar men dem flesta. Fast deras bästa låtar är ju I'm on a boat & I just had sex, och inget av dem är med i incredibad men ändå. Varit i skärholmen idag med Emma, vi var där i drygt 6 timmar, rekord va? nejmen det var trevligttrevligt. Är supernöjd med mina få köp också, blev bara 2 st men ääälskar dem. En cool jacka och ett par pilotbrillor. Ska ha båda grejerna imorgon, då är det ju Danny som gäller, ihih. Efter det så hämtade mamma oss, vid sextiden. Vi kom dit vid tolv eller typ tidigare, vi skjutsade hem Emma och sen åkte vi och köpte pizzor på felinos. Det var gott.  PÖÖÖSS.

Skäris!

Godmorgon! Sitter och dunkar musik, chattar med lite peeps på fejjanbejjan och mår bra! Längtar tillbaka till igårkväll bara men det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma, se mitt favvoband sen ett och ett halvt år tillbaka (har hållit fast vid dem sen dess!) stå och köra mina absoluta favvolåtar, skiiitbra live också, på 10-15metershåll. Hoppas jag får se dem igen snart. Förutom igår, så var år 2006 typ sist dom var här. Så det blir väl kanske 2016? haha ;) Man får ju hoppas. Bara jag gillar dem lika mycket då (a) men kaan inte tröttna på mcr, för dem är ju så fucking jävla grymma.
Jaja, har ätit brunch nu; fralla, apelsinjuice, fläsk & äggröra á la Johanna, och lite yoghurt. OM jag mår illa, haha.. Men kommer stå mig på det länge. Ska om ca en kvart, iväg och shoppa med Emma. Mår skitbra. Men mitt utseende idag alltså.. somnade vid 2 inatt, vaknade av någon konstig anledning, vid halv nio.. haha. Så har sovit drygt 6 timmar i natt och igårnatt blev det ca 4 timmars sömn. Så 10 timmar på två dygn, det är för lite för man ska typ sova 8-9 timmar per dygn. Men inatt! woho. Aja, och jag orkade ej ta bort sminket innan jag gick och la mig, så jag har lite smink från gårdagen osv, och rufsigt hår.. haha sweet. nejmen bryr mig inte :) Jaja.

jag.har.tråkigt.

  1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? / Bra där! :)
  2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? / Var är du?
  3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? / Oja! :)<3
  4. Vilket sms blev du mest berörd av? / Händer? :)<33
  5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? / Är med Olivia. :D <3
  6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? / Den laddar fortfarande. xD<3
  7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? / Jag äter macka, dudå? :)<3
  8. Vad vill du höra mest av allt? / Nej triathlon
  9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? / Är du frisk?
  10. Vilken är din mest romantiska replik? / Gott nytt år, alla söta. :))<33
  11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? / Vi måste träffas igen, aslänge sedan jöh. :)<3

Så här gör du:
1. Ta fram mobilen
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.


old, just old.


chris brown

Godmorgon sötnosar! Lördag idag, och jag kan väl inte säga att jag fick värsta feta sovmorgonen för min lilla misse kom och väckte mig och jag kunde inte heller somna om. Så jag gick upp istället. Så nu sitter jag och lyssnar på spotify - Chris Browns nya album som jag tycker att ni ska checka in för albumet är gryymt! 
Snart ska jag göra iordning mig, käka frullebulle och sedan drar vi. 
Chris Brown – F.A.M.E. (Deluxe Version) <--- Chris Browns nya album, checka!

<3 är allt jag kan säga

hemma nu, ÅH jag kär förälskad i det bandet verkligen!  Hade höga förväntningar, dem gjorde det ändå mycket bättre än vad jag förväntade mig. så sjukt bra och charmiga live! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR MCR! är mållös och har  tappat rösten, och tappat hörseln. haha lite kul. har dansat, skrikit och filmat galet! och njutit. men orkar ej lägga upp nåt nu. MÅR SÅ BRA men är så jäkla trött haha, gick ju upp kl 6 imorse och hade träning framtills kl 22 igårkväll och kom i säng vid tolvtiden och somnade vid 1-2, så har inte sovit jättemycket. Fast sov i skolan , hehe ;) men imorgon  blir det shopping. trevligt trevligt.
Gerard Way dessutom, på bilderna: GRR. I verkligheten; GRR x10000. Dels är han snyggare i verkligheten (vilket jag ej trodde var möjligt, för han är skitsnygg på bilder.), sen är han så sjukt snäll och charmig. Han sa bland annat att han tyckte det var roligt att befinna sig i sverge för att bland annat så SNÖAR det här och han tyckte snö var gulligt och roligt, haha naw. Och han var så snäll mot alla. I'm in love. Nejmen, han är sååååååååå snygg & charmig. Och har världens bästa röst!! VÄRLDENS bästa!!

anteckna gärna. tack.

Imorgon händer lite saker. Råkade dubbelboka mig tills imorgon så var tvungen att flytta en sak tills nästa vecka, men jaja. Dels åker jag och shoppar med Johanna, sedan måste jag jobba i fatt i NO, städa rummet och lite sånt där smååått. Eller ja. mitt rum ser förjäkligt ut bara så att ni vet. Anteckna gärna. Jag håller på och somna, av trötthet oooch uttråkighet (säger man så..? ) blä. Godnatt.

COOLA HESTAR MÅSAR. Fråga inte.

ENRIQUE IGLESIAS <3

Lyssna på dom låtarna här över. Enrique Iglesias får lajjf. (For life för er lite trögare.) Och det skadar inte att han e gal1 snygg. Wihu..

Snöoväder.

Usch vilket väder de e. Snöoväder. Jag som hoppades att vintern äntligen var över och att man kunde ta fram conversen igen menmen. (Hähä, ni märker att jag längtar till våren, framförallt sommarn dåra.. men vafan veeem gör inte? ) Men nästa vecka "ska" det bli 10-15 grader, woho. Jaja, nog pratat om vädret. Händish i helgen dåra? Jo, själv ska jag shoppa, plugga (-.-), träffa Dannybanny & träna.
ser helt cepe ut på bilden men jaja, från Septermbaah.

My Chemical Romance

Nu sticker jag (snart) iväg in till globen för först restaurang i globenshopping, sen MY CHEMICAL ROMANCE! fan vad jag älskar det bantet alltså. Det vet alla som känner mig. Exakt alla. Ibland gråter jag när jag lyssnar på dom. Av lycka. Hahah. Har gjort i ordning mig nu, har på mig en svart klänning, ett midjeskärp, lackleggins, och en mörk sminkning och nu är jag taggad. Fastnade inte på bild idag men bildbomb imorgonbitti om jag hinner, eller annars imorrnkväll.




nåra av tusentals låtar me dom som jag älskar.

ingen blogglust alls. :(

Heii. Hur mår ni? Själv mår jag baara bra. Fredag ju! Skoldagen gick snabbt, slutade vid ett så det var nice. Dock fick jag gå runt med rött ansikte hela dan PGA att den där jäkla ansiktsmasken igår hade något jag var allergisk mot. Skills i know.


We are famous now.

Vi var med i radio idag, Emma och jag alltså! Rix fm hehe, var ju med där själv i förrigår också. Nu har många hört våra (och min också för dom som lyssna i förrigår) coolish röster. Nejmen yeah. Nån som hörde mig och Emmish idag?
btw, söööndag kmr bli bäst. Först shopping, sen träffa Danny. Wooohooo.



Vi ska plugga för vi är coola brudar.

Nu ska vi plugga SO ( som vi ligger jävligt bra till i, vi har pluggat för  nån timme sen också men nu äre tiiime för plugging igen, så hejdå facebook och heeeej kristendomen.

miaowhj.

Hei. Vi vet att uppdateringen inte är den bästa (framförallt  inte utav Johanna, mihihihih) men det får vi försöka fixa. H3h3.
Har haft väärldens skönaste kväll. Eller ja, den var skön iallafall. Målade om naglarna, duscha i typ 1 timmee, hade ansiktsmask o massa sånna saker. Taggar te fredan imorgon. Och sedan helg, WOHO!! På söndag, shopping (träffa danny.. -.- :p), träning mahahaha. 
Nu ska jag lägga mig, så puuss. :D

kalla alla för sötis-dagen. :D

kom igen nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

cphumör.

Jag sitter och typ dör. Är på något konstigt, dåligt, cphumör. :( Träningen vart typ inställd bara för att det var någon tävling där idag. I skolan var allt baaara bra, antar jag. Som vanligt. Sen gick jag hem och sedan dess har jag gjort lite småsaker.
JUSTE, igår hade jag och Johanna våran redovisning av såkallade "The Mummy Parfume", på bilden. Och då skulle man göra reklam för en produkt osv osv. Jag och Johanna var som sagt och i slutet av hela redovisningen så gjorde vi väääärsta grymma dansen. haha, men alla killar mobbade oss efterråt, men det var bah för att dom var avundsjuka. Mihihihihihhi. Ni skulle sätt alltså. "Reklamen presenteras utav... The Mummy parfume! Ooha-ohhaa"


för andra gången den här veckan ska jag säga något vääääldigt intressant.

Jag vet att jag redan har påpekat de den här veckan MEN JAG VILL HA SOMMAR! :@ Jag hatar den här jäkla isen som ligger ute nu, för jag halkar alltid och skämmer ut mig själv och dessutom har jag massor av blåmärken på benen. Jag längtar till sommarn så sjukt jäkla myckeet! I somras sa jag att jag ville ha vinter, men jag kan lova er att jag absolut inte kommer säga det i sommar.

sextonde mars 2011.

hei. Orkar egentligen inte blogga, men jag gör det för er. Idag ska jag inte göra mer än att sitta och glo och rulla tummarna. Näjmen, blev ingen träning för min ena trääänare sa att det var tävling där, hoppas bah att han inte skoja för då gick jag på det. :(

The sun is shining.

Idag är en bra dag! Nejmen, mått bra hela dagen idag vilket jag inte alls ofta gör, så det hiiiiiiissas. Solen skiner, våren är påväg, det är två dagar kvar nu bara tills jag ska på My Chemical Romance (som jag dunkar nu i mina bebisar. Asså lurar.) Och på lördag blir det fotbollsmatch, på söndag shopping. Blir det bättre? :D
Om nåra timmar har jag träning ute på berga i två och en halv timme. Innan dess blir det att fortsätta dunka musik. Och fejjan. Pussheyy.
hittade ett par gamla bilder på mig och millanpillan. Hittar alltid gamla bilder i den här stationära datorn ,som jag knappt sett tidigare. Min data är snart troligen lagad btw. Skönt som fan då.

when nothing goes right...


Haaar precis målat naglarna och kollat på DH, som sagt. Nu ska jag faktiskt lägga mig. Sååå, godnatt. :)

To hit the floor

old

Hei. Känner att jag uppdaterat dåligt. Iaf jämfört med Emma, hon bloggar ju mycket som fan och det ska jag lära mig att göra! Så skärpning Johanna! Idag har jag varit i skolan, skitseg dag, (varit hos Emma i nån kvart eller så men sen så blev vi tyvärr osams så jag gick hem. Nu är vi inte det längre.) Sen så har jag dunkar musik (och snackat i radio..), varit på en skitjobbig träning men nu efteråt så är det ju skönt att veta att man verkligen behövt jobba hårt. Kommer vara helt stel imorrn. Elr iaf ha träningsvärk. Jaja, sen har jag ätit middag + ananas (min drog + att det är nyttigt vilket är gryyyyyyymt), och nu är jag här och ska snart sova faktiskt pga att jag är trött som 17 faktiskt, och ska ju upp kl 6 imorgon som vanligt.
Vi hörs imorgon sötnosar!

haha..

Var med på rix fm idag, haha gjorde bort mig lite dårå men någon som lyssnade på rix topp 6 och hörde mig..? var med i radion å snackade med Christian Hedlund nån minut vid kvart över 6,hehe. Sen så nån minut senare så spelades det upp på radion, Omg trodde inte det skulle sändas :$men det gjorde det. hahah. så hörde mig själv och lät jädrigt failad men han var snäll som fan!

missa inteeee

Nu börjar Desperate Housewives, säsongspremiär också. Wihooo.

!"#¤%&/()=?`

det vore lättare om allt bara var ett spel och när man gjorde ett misstag så kunde man bara starta om från början, eller om man ville ha mer pengar kunde man lägga in en fuskkod, eller om man blev sur eller ledsen kunde man fuska igen och helt plötsligt var man äckligt glad.

never say never

fejjanbejjan grupp.

ibland kan man bara inte styra sina känslor.

Sitter och pluggar SO, inte kul.. Men jag ligger faktiskt först i klassen nu TROR JAG bara för att jag har gjort klart alla frågor osv. *Stolt.*Nejmen, annars kollar jag på någon randomfilm och chillar gal1. Senare ska jag måla naglarna. Inget speciellt alltså. HARE´BRA

-

Mår skitdåligt.. orkar inte blogga.
bildbrist.. så gammal bild från oktober

Mooonday

Hej! Dagen började med skola, började kvart över nio så hann göra lite grejer hemma först. Rensade lite bland mina krämer osv. Hehe men sen gick jag till skolan och var där tills halvfyra. En smått seg dag. Var sen hos Emma en snabbis (hahaha det där klippet.. man blir ju smått äcklad.. fast det är SÅÅÅÅ våran humor, hahaha..) men ja sen hämtade mamma mig och vi åkte till solna och jag klippte mig för jag hade verkligen föör slitet hår, haha ser ut som en bebi nu, nejmen har askort haha. Men mitt hår skulle gå av av sig själv ifall jag inte klippte det, så det var det värt. Nu får det växa som fan för jag vill inte ha kort hår.. har typ klippt av 20 cm vilket är skiitmke och hade kämpat för min längd på håret.. men men. Men det blev väl okej. Sen satte vi oss på ett kafe och satt där och värmde oss med kladdkaka & varm choklad i en timme. Sen åkte vi hem. Har gjort lite stuff nu. Förlåt för mitt dåliga uppdaterande.. blir bättre i helgen!!
Hej närbild.

FYFAN VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMARN!!

Fysjutton vad jag längtar till sommarn. Gal1 mycket, äckligt mycket, asmycket. Att vara brun, slippa gå med värsta tjocka jackan och fula skor, ha solbrillor, bada, vara med vännerna, alla snygga kläder, SOMMARLOV. Yääs, ni fattar. På tal om sommarkläderna, har ni sett att många av butikerna har börjat släppa alla sommarkläder nu? Ska faktiskt satsa på sommargarderoben, så att jag har mycket på att välja i sommar. Alltså typ massa linnen, shorts, skor, magtröjor, tröjor, klänningar, kjolar, byxdressar, solbrillor, bikinis, ni vet allt det där. Men som sagt; Jag längtar gal1 till sommarn.

Men om man ska tänka det posetivt: Av den här vårterminen har det gått ca 10 veckor. Snart 11. Och Vecka 23 är det sommarlov så då har vi alltså snart gått hälften utav terminen nu. Dessutom är det påsklov, och massa helger osv. Hähä, och vecka... 19-21 borde man inte kunna börja bada då? Eller..? 
Vår lilla failade bild från i somras.


måndaa

Hej! Dagen sprenderades i skolan. *Suck* Veckans längsta dag också, börjar åtta och slutar halv fyra. Och inga roliga lektioner heller. Men dagen gick iallafall snabbt och sedan drog jag hem till mig, och Johanna var även här ett litet tag. Ser ni videon i inlägget under? Så jävla roligt! Annars antar jag väl bara att det är min och Johannas lite småtorra humor.

Nu ska jag se på Solsidan, repris-saken från igår och sedan se klart på Bröllopsfotografen. HARE BRA SÅ LÄNGE! 

Dagens roligaste!

Så jäkla grym! :D

ORKAR INTEE

Kom för ett tag sedan hem från träningen. Och nu sitter jag och kollar på Bröllopsfotgrafen, dock är det reklam nu så ja. Orkar inte bloggish, är övertrött, skriver helt failat. Och imorgon är det skola. Börjar åtta och slutar halv fyra. Hemskt.

ALLTID lika snygg. Haha, fast ne. Bjuder. :)

Grymma låtar


Watch me as a dancer

Tjena. Sitter och dunkar musik somsagt. Kollar min gamla spotifylista från förra året och hittar en del skiiitbra låtar, som jag älskade för nåt halvår sen.

Suuuunday

Hej! Vare rätt som vann igår? hejade först på Danny men sen så med programmets gång så hejade jag lika mycket på Eric, spelade ingen roll för mig , röstade 11 gånger vardera, på dem. heheh. Men idag så har jag spelat fotbollsmatchdebut i A-laget! Var kul som fan. Jag är ju 97:a och där går 89:or, 90:or, 91:or osv och jag är yngst. Men gjorde min första a-lagsmatch idag, sååå mycket roligare än i förra myycket sämre laget. ;) Men ja sen så när matchen var slut, vi vann med 5-0 btw, då åkte jag och mamma och hon bjöd på lunch på restaurang. Kom hem till lägenheten, duschade, osv och nu är jag hemma i huset och dunkar musik på höööögsta volym.

Sveriges snyggaste killar :d


Ipodishhhhh

Nu ska jag återställa och uppdatera min ipod. Ta bort alla gamla låtar och sån skit. Tänkte bara att ni behövde få veta det. :)) Hörs när jag är färdig! :D

banneeers

Hööhöh, sitter och leter efter banners för fejjanbejjan. Man kan göra egna men jaja, jag ska ta någon färdig-gjord. :D Vad tycker ni, 1an tvåan eller trean? :)

jag e oseriös. johanna e seriös

så jäkla snygg grimaaaash.

Gameover.

Tjena. Godmorgon, goddag. Har precis varit ute och sålt tidningar som vanligt på söndagar. Gick väl sådär. Nu sitter jag och dunkar musik och e inne på fejjsbook. Annars idag så ska jag väl vara med någon eller bara slappa och sedan blire simning dåra.
aaaaasgammal bild, från i somras. haha.. Fråga mig inte vad jag gör men jaja,

Britney.Spears.

'
Har ni hört Britney Spears nyaste låt?  Gillade den inte till en början, men ju mer jag lyssnar på den, ju bättre blir den.
*I can take it, take it, take no moore. Never felt like, felt like this before. Come and get me, get me on the -floor. DJ whatcha, whatcha wainting for? Woah-oh-oh-oh-ohhh*

no.

Haha, nee.. - Eric Saade vann. Hur tänker sverige nu? Liksom texten: Jag ska bli populär, jag ska bli populär. Min kropp vill ha dig, tjejen. Men jag får dig när jag blir populär (!?). Någonting liknande. Blir ju dessutom lite småpinsamt när vi kommer till Eurovision för där förstår ju ALLA texten eftersom den är engelsk, eller ni fattar. Jaja, det är som det är. Enligt miiig, så skulle Danny vunnit dåra.

6 saker du kanske inte visste om mig.. (kanske)

'
Så jäkla coola! Lyckades även få henne att kolla in i bilden, alltså katten.

Jag har två kissemissar. Ja, katter dåra. Verdi och Simba heter dom. Totalt i hela mitt liv har jag haft fyra katter. Och Verdi (Hon som är med på bilden häröver) har funnits i hela mitt liv.. Naw. <3
Jag har gått på fotboll. haha, fan vad pinsamt. I efterhand tänker jag bara varför? Haha..
Jag har aldrig färgat håret. Bara slingat.. 
→ Jag är helt okej nöjd med mig själv (haha) FÖRUTOM en jäkla sak, och det är min röst. Så sjukt ful, men jajajaja det kunde ju vart värre.
→Jag ÄLSKAR musik. Jag blir alltid på topphumör när jag lyssnar på en riktigt bra låt.
→När jag blir stor vill jag bli journalistsak, eller programledare.

S.p.o.t.i.f.y

Alla som har spotify kan länka sina listor på fejjan eller vad som helst. Jag behöver nya låtar, hehe.

MELLOFINAL IKVÄLL

Eric VS Danny, vem vinner?


vs





Passar på

Kommer inte hinna blogga mycket alls imorgon (förutom på kvällen då det blir mycket uppdatering!) och inte jättemycket mera idag så. Vem hejar ni på ikväll? Jag har sagt en miljon gånger vem jag hejar på dårå. Dannyyyyy. Men imorgon ska jag spela match och vara borta mellan åtta och ca ett-två. Sen ska jag på lägenhetsvisning. SEN ska jag blogga.
Här är man cool.

bikbok

Tjenatjena. Kom nyss hem från att vart i södertälje med Johannapannan'. Letade som en jäkla galning efter skinnjackan men ne, den var slutsåld tror jag. Jomen, jag ska typ stalka bikbok nu tills jag hittar den, måste ha den innan april! Men snart får jag mars barnbidrag och då ska jag börja köpa nya vår och sommar garderoben, wohoo! Man måste ju vara tidig. Affärerna stängde där i södertälje nästan precis när vi kommit så vi hann inte gå in i nå fler butik eller nått, så vi åkte hem och köpte goodis! 

Lördag!

Heihei bloggish. Nejmen, hej bloggen! Dagen började med att jag och Emma vaknade, gjorde lite grejjor och åt en jättegod brunch på äggröra & bacon, juice, varm choklad, yoghurt. Sen stack jag på fotbollsträning på berga, den var kort (eller ja, en timme och fyrtiofem minuter) och inte jobbig alls faktiskt. Den var härlig pga vädret, loveit. Soooligt. Men ja, sen stack jag hem och gjorde i ordning mig och stack till centrum och mötte Emma för att dra till södertälje. Där skulle vi shoppa men när vi kom dit så stängde allt.. så det var inte så kul. Men vi stack hem igen efter ett tag och var i centrum och njöt av solen. Sen blev jag hämtad. And now I'm here.
Ikväll är det mellofinal och jag hejar såklart på Danny! Skön låt och skitbra röst, och så är han snyggish. Dock så är jag nästan säker på att Saade kmr vinna, han är favvotippad och ligger somsagt etta på jättemånga listor där folk har röstat på vem som ska vinna osv, ni fattar! Men det är ju duell mellan Dannyboii och Ericboii, det har stått i massa tidningar. Nån av dem  blir det ju. Hoppas Danny. Men Eric ser rätt bra ut också så ;)




jag idag. coolhest.

<3

You are my smile. You are my tears. You are my laughter. You are my happiness. You are what I live for, you make life worth living. If you only knew what you really mean to me, everything would be much easier.


skinnjackaa

Sitter och kollar på kläder på internet, och jag letar bland annat efter en snygg skinnjacka, eller iallafall vanlig
jacka. Dock har jag en annan vårjacka med väst osv ni vet som jag kan ha men ja. Vet att man bara kan ha skinnjackan ett tag nu på våren och sedan ett tag på hösten men jaja. Men vad tycker ni om skinnjackan häröver..? 499:-
Ska ju dra till södertälje c idag så då måste jag bestämma mig om jag ska ha den eller inte.

Du tror att jag sover, men det gör jag inte... JAAAAAG GLIIIDER!

Hahhaha, nej jag sov inte. Jag blundade i några minuter, bara för att.. Näjmen jag chillade lite sådär. Men nu är jag på fötter igen och bah: FEEEEEEEEEST.

sovande hest

Emma sover, jag är hos henne och vad ska jag göra då? that's the question. Hon sa precis innan hon somna, att jag skulle väcka henne ifall hon somnar. Men känner mig dum då. Hon ser ut som en bebi. Hon ligger som en liten boll i soffan. Bebi. Jag sitter här och chillar. Kollat American Pie och checkar fejjan.
Emma just nu, naw.

Har tråk.

Är du..?
1. Är du singel? Japp
2. Är du lycklig? Jorå helt ok, men längtar som fan tills snön försvinner.
3. Är du uttråkad? Just nu, lite kanske.
4. Är du ledsen? Nepp
5. Är du italienare? Nejrå
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full?
8. Är du en cooling? Det behöver man inte fråga. Klart jag är. 
9. Är du från Irland? nerå.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nja

Kärlek
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej det gör jag nog inte.
2. Har du nånsin blivit sårad? Jao
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Klart
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för han? A
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? japp :)
7. Är du kär? Ne tror inte det. 
8. Vill du gifta dig i framtiden? Klart jag vill!

 

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund 
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet lätt!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll :d
8. Pengar eller lycka? Bådeoch.
9. Dag eller natt? Venne, både.:)
10. MSN eller mobil? Mobilen!

 

Har du någonsin?
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nja
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? jorå
4. Hoppat Bungee Jump? nerå
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja.
6. Ätit en hel tårta? Urs nej, skulle aldrig utsätta min kropp för det..
7. Gjort bort dig offentligt? Händer rätt ofta.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ah trorjag.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jorå, min älskade hund dog i cancer och jag grät floder.
10. Velat försvinna? *dö

Senaste..
Vad såg du på tv sist? American pie
Vems blogg läste du sist? vene
Vad åt du sist?
glass med blåbär å jordgubbar.
Vem pratade du med sist? Emma
Vad sa du? jag sa att jag skulle väcka henne ifall hon somnar, haha.
Vem ringde du sist? Em.. mamma trorjag.
Vem messade du sist? Martin tror jag? haha.
Vad läste du sist? Emanuel - SommarförförararN , heh.
Vem pussade du sist? det var väl isf Emma, på kinden idag senast. 
Vem kramde du sist? Emma typ för en kvart sen? 
Vem bjöd du sist på något? bjöd familjen på prinsessbakelser, haha. nån vecka sen.
Vad köpte du sist? ett par strumpbyxor & en mössa, typ nån vecka sen


Sveriges snyggaste kille

I idol förra året, fyfan alltsåååå!!!
sebastian krantzz <3

Vem vinner mellofinalen imorgon då?

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNYYYYYYYYYYYYYY!

Saaaaaaarry

Så ledsen för att jag aldrig bloggar..men min dator är trasig och jag hinner verkligen inte.. men men, ska bättra mig. Som jag alltid säger..
Idag började dagen med att jag drog till skolan, var där tills lite över 1 som varje fredag. Skoldagen var bra faktiskt! Gick sen hem till Emma och vi gjorde väl lite grejer, eller ja vi gjorde ju en ny design. ;) Hehe. Vi skulle blogga då men precis innan vi skulle publicera inläggen så stängde Emmas dator av sig, haha och så blev det typ 3-4 gånger och sen orkade vi inte mer. Hehe :) men sen drog vi till centrum och Emma köpte sig en rejäl godispåse. Vi satt i centrum och chillade tills mamma hämtade mig, och skjutsade hem Emma, då drog jag hem dårå och städade mitt rum (som jag gör hela tiden..har väldigt lätt för att stöka till det (a) ) , packade, åt middag, dunkade aaashög musik och sen stack jag tillbaks till Emma och nu är jag här! Just nu äter hon natchos och jag sitter och bloggar! Vi hörs strax! :)

Spring

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag finfint. Det är ju freedag. Nejmen jo. Skolveckan är slut också vilket är skönt. Efter skolan drog jag och Johanna hem till mig (femte dagen irad nu.. :o) Jaja, och vi fick bland annat ner till centrum och typ satt och softade i solen.
Johanna har åkt hem till sig nu eller för typ tre timmar sedan. Men hon kommer tillbaks igen för vi ska sova över idag. Blir väl att kolla på Let's dance och snacka en massa. Vi hööörs

Fredag idag!

...Vi håller på och fotar till vår nya design! Vi slutade precis skolan :) ses strax!

Godmorgon!

Dålig uppdatering från mig IGEN, jag känner mig så dum speciellt mot Emma, men jag ska skärpa mig! Dock har vi ju skola ca 7 timmar varje dag + jag har 2timmarsträningar typ varje kväll. Plus att min dator är trasig.. Ja ni fattar ju :) Men ikväll ska jag sova hos bebin (Emma) så då uppdaterar vi mycket!

Godmorgon! Idag är det fredag och det är nice. Slutar skolan strax efter ett(och börjar kl åtta med idrott)! Efter det ska jag hem och packa lite, blogga mycket, äta middag och göra lite grejer och sen sticka till Emma och vi ska väl kolla let's dance antar jag, blogga mycket, snacka ooooosv. Sen sover jag där alltså. Harefinfint!
blir mycket gamla bilder för jag orkar aldrig hämta kameran & usb:n, haha.

bloggsvaar

Nu har vi bloggsvar på bloggen där ni kan fråga vad ni nu undrar, eller om ni ville säga något eller nånting. Vi svarar! 
Och om ni vill fråga en fråga som är riktad till bara en av oss skriv först i er komentarsak vem ni frågar den frågan till; för annars svarar båda, ni fattar. Alltså typ om ni ska fråga en fråga till bara Johanna skriv t.ex "Till Johanna" eller nått liknande. Haha. :)

< 3

Jag har panik.



torsdaaag

Hejhej. Sitter just nu och kollar på MTV, som vanligt dåra. Och Johanna var här igen, fast inte så länge. Annars idag har jag varit i skolan, som var helt okej faktiskt. Kunde varit sämre, dessutom kom jag fatt i matten så nu ligger jag inte efter någonting längre, inte i nått ämne, woho! Dessutom den sista lektionen fick vi sluta tidigare för vår lärare var tvungen att gå någonstans. Har inga läxor den här veckan heller vilket är skönt också, dock måste jag städa mitt rum nu..
Dessutom har jag träningsverk i magen bara för att tränarna igår tvingade mig (eller ja, dom sa att jag skulle göra det, och ah ni fattar) typ hundra situps.. :(
haha lite failad men jaja.

I was born this way

Heihei bloggen!
Kom precis hem, har varit hos Emma efter skolan (haha har varit det alla dagar denna vecka) men ja, vi gjorde väl inget spec, eller vi bloggade ju. det var typ det :) Kom hem nu, ska på träning om en och en halv timme. Vi hörs, pussen!
Jag idag..

snelhest går på fest

Häjhäj. Johanna och Emma här då. Igen, haha. Vi chillar, tar lite egobilder osv!
Johanna ska snart hem och iväg på träning, Emma ska väl chilla. Men ses SNART och förlåt för dålig uppdatering idag. Snelhest.

pinsamt.

Tjena bloggish. Orkar inte berätta om dagen. Skola. träning. Fast hade otursdag idag. :( halkade och slog typ upp knät eller nånting och råkade ta sönder mina ena hörlurar, blä. och sedan tappade jag ut mjölk på typ hela datorn. sedan hände massa småsaker. Orkar som sagt inte berätta. Dessutom en dålig utséende dag. :( 
Skriver imorgon igen för nu är jag typ död och orkar inte tänka. det är därför det är sånt dåligt inlägg. Blä. heido.

leeeee, inte? nehe se sur ut då. :(

Bästa ♥

Ville bara säga att jag finns för dig tjugofyra timmar om dygnet, trehundrasextiofem dagar om året. Du betyder så otroligt mycket för mig! Älskar dig.

finns här för dig hesten.

Den femte april firar vi vår ettårsdag som bästavänner . Vi var ju fiender youknow.

Men Johanna, bestishest. Finns alltid här för dig. Ring 24/7, när du vill om du behöver prata. (dock om du ringer halv fyra på natten kommer jag vara lite groggy ba för att jag är nyvaken då men thesameshit). Älskar dig bästa vän! Så sjukt glad att vi blev vänner den där dagen.

Jag är rädd..

..Att jag förstört allt. En fin vänskap. Hjälp.

snelhest går på fest

Tjenaretjenare, vi sitter här och käkar coolaapelsiner.se dårå (coolahestar.nu - we know.) nejmen vi försöker ju satsa på bloggen så nu ska vi börja om - seriösare.

Hejhej! Vi sitter och äter lite mellis och så, hemma hos Emma. Vi slutade precis skolan och jag (Johanna alltså) ska hem och vidare på träning ute på berga, trevligt trevligt. Bloggar nog när jag är hemma och annars så är Emma bloggarN för denna eftermiddag, h3h3. Nejmen hon ska också träna ikväll men vi lovar att det blir mer update snaart, peace.
haha vi för exakt ett år sen, sötahestar.se

snelhest.se

hei. jag e en snelhest.

Peacee

Godmorgon! Sitter nyvaken och ska snart ta och göra iordning mig för skolan börjar om en timme, men tänkte bara att jag kunde hinna med och blogga liite iallafall.  Det är iallafall ganska lugn dag idag i skolan, så vi hörs igen när jag (eller Johanna) kommer hem igen. :)

Ses ikväll !

Mår jätteilla, fortfarande mensvärk, skittrött eftersom jag inte sovit nåt på hela natten, känner mig skitful men måste till skolan nu. Ska bara rusa upp på mitt rum och byta om först, ses sen..



Bad update

..från min sida, så ledsen för det! Men har inte alls hunnit + att mycket har hänt och jag har behövt tänka mycket. Har inte sovit en sekund på hela natten, bara legat och kallsvettats och haft vääärldens mensvärk så jag är inte lite trött just nu. Emma har berättat om gårdagen men den blev mysig. Stack sen hem sen, när jag, Wille & Kristoffer hade vart hos Emma. Stack på träning, men hade så jäkla ont i magen (mensvärk somsagt dårå) så satt bara och kollade på, men vi fick nya overaller iaf! :) Och det kändes skönt att iaf vara där, annars skulle jag lega och dega vid tv:n. Men sen så kom jag hem. Pappa hade köpt semlor & gjort någon speciell middag men vägrade äta, hehe.. mådde så dåligt. Så ingen semla för mig igår. Åt knappt nåt alls igår faktiskt, eller typ 2 äpplen, lite lunch, liiite frukost. Men men, nu ska jag snart till skolan iaf. Vi får höras sen, puuuuss!
Lovar mer uppdaterande från mig idag, dock så har jag utomhusträning (berga, wohooo) kl kvart i sju till nio, men när jag kommer hem till skolan så!


nån gammal bild. från oktober.

hei.

Emma storbloggarN här. Johanna har ju inte bloggat något idag.. Nejmen jag kan faktiskt meddela er att (tror jag) hade fullt upp att göra ikväll typ någon träninng eller nått. Snelhest som jag e tänkte jag bara meddela alla trogna, söta läsare det. Om ni undra varför bara jag bloggar idag. (a) Vad händish ikväll då? Jo, själv ska jag sitta och dunka musik och uppdatera min jäkla mobil som blivit jätteseg. Efter det ska jag faktiskt lägga mig, för är så sjukt trött och imorgon är det ju skola och att gå upp tidigt igen.
Ni får en gammal bild från i höstas, bara för att jag inte har några andra nytagna bilder.

semlaa (y)

Det är ju fettisdagen/semledagen, eller vad man kallar det idag. Såå då måste man ju käka en semla, hihi. Glad Semleedag! :D


Fet diss för vad jag ska göra nu.. :(


åttonde september tvåtusenelva.

Tjenaretjenare. Blir ett lite seriösare inlägg nu, hehe. Inte för att det förra var oseriöst.. Men iallafall Wille och Kricke har gått nu. Och Johanna också för den delen.
Kan berätta lite om dagen, haha bara  för att jag är så sjuukt bloggsugen. Dagen började med skola, som vanligt dåra. Smått långtråkig dag med bara tråkiga lektioner. Haha.. :( Sedan slutade skolan kvart över två då jag och Johanna drog hem till mig och satt vid datorn och lite sådär. Efter en stund kom Kricke och Wille som sagt och vi fyra kollade på någon film, "Mirrors" eller nått liknande hette den. Dock hann vi inte se klart för våran DVD här hemma började dampa, haha.
Orkar inte skriva mer nu, hihi. Hörs sen. :)

....

hej. Sitter här med Kricke. Johanna och Wille är där uppe och kramas framför teven. Naaaw, så gulliga. Visst skulle dom passa bra ihop? :D

Tisdag!

Tja! Haft en bra dag? Vår har väl varit ok. Vi kom precis hem från skolan, vi är hos  Emma och om en kvart kommer Kricke & Wille och vi ska kolla film tror jag, eller så gör vi nåt annat. Sen ska Johanna iväg på träning och Emma ska väl bara chilla, men vi bloggar sen ! PUUUSS! ♥

Heiheeiii

Heihei. Hann blogga nu iallafall. All for you guys, you know. Nu ska jag ta och sminka mig och lite sånt där och sedan vid åtta börjar skolan. Åh, vi slutar iallafall kvart över två och halv tre så det blir inte en så himla lång dag. Efter skolan tror jag att Krick, Johanna och jag skulle se på någon skräckfilm. Haha, så vi hörs väl när jag eller Johanna kommer hem. Och det lär ni väl märka.
härärmanencoolhest.se

Christina Aguilera


(a)

Hann blogga ändå, allt för er ju! Nejmen, vårat mål är att få mycket besökare (mycket fler än vad vi hade på våra personliga andra bloggar, vi bloggade själva i "priiincess.webblogg.se - min blogg haha" och "emmhs.webblogg.se - Emmas dårå" och det var bara någon/några veckor sen vi raderade dem. Men NU KÖR VI som jag sagt en miljon gånger, ska bli kul. Hihi.  Vi skaffade bloggen igår och vi fick 55 (unika dårå.) inte för att det är mycket men alltid något nåra hittade hit, 55 pers dårå. Idag ska vi ha MER!  Ska iaf till skolan nu och har på mig en basicoutfit, svart tröja, svarta jeans och min favvosjal. Utsläppt hår. Aja, puss och ha en bra dag!
gammal bild från september 2010, alltså ett halvår sen. Tiden går så jäkla fort. Jag och Millanpillan.

Skolan kan dra

Nu blire facebook, spotify och så ett tag till, sen ska jag krypa i säng pga att det är back to hell imorgon dårå. Har varit där i 8 timmar idag (urs) menmen vad gör man?.. Min dator är trasig och jag hinner inte gå in på den här datan, imorgonbitti så ifall inte Emma bloggar då så hörs vi imorgon eftermiddag! Ska kolla på film med Emma och Kristoffer, tror jag, så bloggar väl då. Puss och godnatt, snart. Hihi.

Besöööööööksrekord!

Wuhhoo, beösksrekord! 54 unika besökare och dagen är inte ens slut. Niiiice! Eller, det är ju första dagen vi bloggar men endåå, woho! 
<- Coolhest
Btw, har börjat gilla Space Comboy igen. Han är ju fan grym, haha. Han hade ju "Falling Down" för typ två år sedan. Nu ska jag dra, blir nog sista inlägget för idag det här. Bloggar innan jag drar till skolan annars hörs vi när jag kommer hem igen. Puss!

Jag tror jag är kär.

oh my god.

men fail.

Jag vet inte varför, jag ser helt muppad ut på bilden, men jag gillar faktiskt bilden. Blir bara glad utav bilden, hahahahahah. Fail. Men bilden visar vad jag är just nu - en glad jäkel.


*happyface*

Jag är så äckligt jäkla glad just nu, pga en sak. Bläää. Haha..

Hejhej! Johanna gick för en stund sedan och jag sitter fortfarande och nördar vid datorn. Emma tha computergeek. Nejmen, jag sitter och chattar med några och snart ska  jag käka middag. Ska även ta och plugga matte eftersom jag ligger lite efter, tyvärr. Annars så äre lungt.. Hur mår ni förresten? :D '
haha, blä på mig men den får duga. Puss!

Det enda du kan göra är att gå

Hejhej! Sitter hos Emma, mår egentligen inte hos bra men skiter i det hehe, har världens mensvärk och lite ont i huvet osv. Men vi behövde ju fixa med bloggen så :) Ska dock hem typ nu. Hade bara blogglust hihih, vi ska blogga skitmycket nu har vi tänkt och sen så blir det ju automatiskt fler inlägg eftersom vi är två pers!
Vi har haft en del besökare idag faktiskt, kulkul, det uppskattar vi! Puss!

GRR Danny :d


Emma tha (man) woman

Tjena. Mitt första inlägg i den här bloggen dåra. Jag heter Emma, och som Johanna skrev förut så äre vi två som driver och skriver i den här bloggishen. Ska satsa på den här bloggen nu, innan i mina tidigare bloggar har jag liksom bloggat någongång i veckan men det blir det ändring på nu! Jag är 13 år, 14 om nästan ett kvarts år (bra på matte e jag ockssååååå, nejmen haha..), nejmen jag blir 14 i sommar.
När jag inte sitter här och nördar mig framför datorn så simmar jag två gånger i veckan och annars gillar jag också att shoppa, vara med vänner, bada, gå på bio, blogga, lyssna på musik och sånt där allmänt som de flesta gillar.
Som person är jag väl ganska galen av mig.. Nejmen, jag älskar att skratta, och ha kul. Förut var jag väldigt, väldigt känslig men som tur är så har det växt bort, haha. Nej nu ska jag inte tråka ut er med maassa långtråkig information, ni får väl lära känna mig efter hand.  :D
Johanna;  Emma är världens bästavän hiih. Hon är jättesnäll och vi har samma humor och vi skrattar jättemycket , hon är den jag skrattar och trivs mest med. Känner ibland  när jag är med någon annan att jag inte är mig själv riktigt, eller att jag inte har roligt, men med Emma är det både och. Är mig själv till 100 procent och skrattar mer än med någon annan, hihi. Som Emma skrev om mig dårå, så är jag också skitglad över att vi blivit bästisar från att hata varandra! SÅ lycklig , det är jag det. Yes, finns väl inte så mycket mer att säga men Emma är en snelhest. Och däregäller bloggniningen, NU KÖR VI!

Johanna in tha house dårå.

Tjenaretjenare, första inlägget på denna blogg nudå! Mitt namn är Johanna och tillsammans med Emma så äger jag denna bloggen! Vi är bästepolare och nu tänkte vi blogga tillsammans dårå!
Jag är 13 år (fyller 14 om ett halvt år) och är alltså 97:a. Mycket av min tid går till fotboll, har spelat i 10 år och älskarT, damlag hehe. Så 4-5 kvällar i veckan så lirar jag fotboll! Annars så älskar jag att umgås med kompisar, shoppa, kolla på bio, bada osv.. Jag är egentligen blondin men har numera mörkbrunt hår hihih, och sen har jag grönbruna ögon och sådära. Yes men som person så skrattar jag mycket och är glad, snäll och så. Sen får man väl avgöra själv hur jag är som person för jag vettefan alltså.
Emma: Alltså, Johanna är den bästa vännen man kan ha. Jag antar att alla skriver och säger så om sina bästa vänner med Johanna e verkligen den bästa vännen man kan ha, iallafall jag kan ha. För vi har alltid roligt med varandra, men henne skrattar jag mer än vad jag tror att jag gör med någon annan. Jag har så otroligt många minnen även fast vi snart bara varit vänner i ett år. Innan var vi fiender, som säkert många av er har hört. Vi hatade varandra, ja ni vill inte ens veta. Men någon dag i april förra året så förendrades allt och vi åkte in till Södertälje centrum för att då "fönster"shoppa. Många av er har säkert hört den historien ett antal gånger, haha.. Men jag är så otroligt glad att vi åkte in den där dagen till södertälje, dagen då vi blev riktiga vänner. Från fiender till bästa vänner. Som sagt är Johanna skitsnäll, och jag har alltid kul med henne, hon är glaad och ja mycket mer. Fel sagt, hon är inte min bästa vän. Hon är mer än så. Hon är som en syster för mig. Älskar dig, bästavään. :D
´

RSS 2.0