CHEEEEECKA

JMROOS.BLOGG.SE <-------------------------- CHEEECKA! Min nya blogg dårå. Detta blir det sista inlägget här, vi ses på min nyyyya!

FREDAG!

Fredag idag! Så jävla nice. Ingen skola på på 2 dagar nu och sen har jag 3 skoldagar och sen 5dagarslov, sen 2 skoldagar fast det är arbetslagets dagar så inte riktiga skoldagar, och sen SOMMARLOV! så bara 3 riktiga skoldagar kvar nu.... awesome.
Skoldagen flöt på bra, den var kort och vid 1 så gick jag hem och någon timme senare så drog jag på mig en stor mysig regnjacka och stack ut i regnet, fast det regnade inte då iofs haha, men det började regna senare och hade regnat den dagen så, och mötte Emma, vi gick en promenad och sen gick vi tillbaka till Rönninge där vi köpte varsin påse godis och satt och snackade under ett träd för att skydda oss mot ösregnet, var ganska mysigt faktiskt. sen kom 2 sköna killar och bjöd oss på läsk, haha aw , och vi snackade med dom ett tag och sen fick jag skjuts hem. Nu är jag hemma!

5 things you don't know

1. Jag har glasögon, haha... :( Använder dem bara hemma. Skulle typ mobbas i skolan om jag hade dem hahahha så undviker det.. hatar att ha dem och trivs inte alls i dom, känner mig som en tönt i dem
2. Skulle jag få EN önskan så skulle det vara att få min älskade Gullregn tillbaka. <333333333333333
3. Jag har FOBI för kryp. Alla sorters kryp. Är inte rädd för något annat, är 100% orädd för ALLT annat verkligen. Dem som känner mig vet det, elr dom flesta. jaag kan verkligen göra ALLT utan att vara rädd. Förutom att vara i närheten av ett kryp, eeuwww... så äckligt
4. Jag har bloggat i ca 3 år nu. omg. Har haft.. 14 bloggar vad jag kommer på, hahaha. varav 6 som jag "satsat" på. asså som jag haft länge och haft en del besökare på. dem andra tog jag bort typ direkt
5. Jag är beroende av facebook. Blää. Skulle vara jävligt skönt om facebook togs bort, då skulle jag inte vara inne på datorn alls lika mycket, och då slipper jag min huvudvärk, osv. facebook är ju fan egentligen skittråkigt.. men jag är i snitt inne på fejjanbejjan 8 timmar per dag. tragiskt. (jag gjorde ett test och där stod det att jag varit inne 2100 timmar på ett år och då blir det typ 8 timmar per dag. det var 2010, nu år 2011 har jag varit inne ännu mer haha.... så blir väl ca 10-12 timmar per dag, typ nästan hela dagen hahahh no life.
Old, från Påsklovet.

Sådär!

Nu har jag städat rummet, rensat lite osv.. jätteskönt. Mitt rum är jätterosa, det lyser rosa i hela rummet och jag har rosa väggar, mörkrosa gardiner, rosa lampa, rödrosa matta, massa rosa & röda kuddar, rosa täcke, rosa möbler OSV. Rosa är ju världens finaste färg.. hihi. Jamen nu sitter jag och chillar, ska lägga mig tidigt pga att jag har jätteont i huvudet, och för att jag ska upp vid sex imorgon, och har idrott som första lektion så måste vara pigg..

Städa rummet nu.


Summer outside

Hej bloggäään.
Jag bloggar ju här, inte ofta men ibland och det gör ju inte Emmish för hon har ju en annan blogg nu men jag tare chiiill asså, nejmen jag har inte bestämt mig om jag ska skaffa en egen blogg eller inte, så medans jag funderar så bloggar jag här.

Igår: Gick upp, gjorde i ordning mig och så. drog till skolan, en ganska chill dag. Och i skolan serverades det fiskgratäng haha, och emma och jag var ganska hungriga så vi gick hem till emma och fixade pannkakor med sylt och grädde, haha, onyttigt, och man mår illa efter, men sååå gott..! ah men slutade vid halvtre och gick hem till mamma, där så packade jag, pluggade inför ett prov som var idag, kollade på tv, och hade det ganska mysigt faktiskt, ensam i mammas lägenhet! sen hämtade mamma mig och jag tog med mig all packning och åkte hem till pappa. Då packade jag upp och bytte om, tog på mig regnjacka osv, (haha ooh) för det ösregnade ju ute. Sen så åkte papi och jag till Solna (like allways. älska älska älska solna centrum) och jag shoppade, och så bjöd han på middag, vi tänkte äta thaimat men eftersom jag gjorde det senast dagen innan så tog vi ett annat ställe så åt lasagne, aasgott det med! Sen gjorde vi lite andra stuuuff och sen åkte vi hem, kom hem vid nio. Då bloggade jag, städade, tog eeegopics och lite sånt.
Idag: Gick upp (in tha hooouse, bor hos pappa nu, jätteskönt. det är mysigt hos mamma men jag känner mig mest hemma hos pappa.), gjorde i ordning mig och allt dedär, kollade vakna me the voice, stack till skolan. Chill dag där med, först hade vi engelska då jag satt och skrev nån text om sommaren typ, sen hade vi musikPROOOV men det gick bra för mig, eller jag fick 9/10 så är rätt nöjd. Sen en lång rast då vi satt och spelade kort, sen svenska och sen gick vi ned till Berga och kollade på 98:orna som spelade nån fairplaymatch, jag och emma är ju så bäst för vi siitter och skriker som värsta fjorrarna, haha.. ah men det var på lektionstid så det var ju chiill och på matten sen så tog jag och emma bara egopics och skickade till 118800 , samt skrattade, sen drog jag ned till berga igen och kollade på idrotten, och sen var dagen slut så har inte behövt anstränga mig alls idag, okej förutom på musikprovet. Kom iaf hem sen och då bytte jag om till byxdress och gjorde lite saker, sen mötte jag emma i centrum och vi satt i värmen och snackade, åt lite gott och sen gick vi en långpromenad! ÄLSKA VÄDRET. kom hem sen och åt grillmiddag.
haha muupp innan jag drog

Gårdagens och dagens shopping



Thaiiii

Tjenare tjenare. Sitter här i Solna på ett ungdomscafé, och väntar på att få åka hem haha.. för när jag ska hem så ska jag tona håret mörkt! bort med det ljusa, trivs så jävla bra i mörkchokladbrunt, det har ju försvunnit nu! var ju nästan ett halvt år sen jag tonade sist, omg.

Idag så har jag varit i Sydpoolen med Emma, Olivia, Ebba och Julia! Vi hade det roligt, och vi träffade några där som vi var med som var 15-17 år typ, som hette My, Alexander, Alexander (två hette det hah), Jens och nåra till typ..? men ye. Så vi var där nåra timmar och sen så stannade Emma och jag i Södertälje och gick i affärer, köpte ett par skor, en bikini och 2 par leggins, visar imorgon antar jag, kan inte nu!  Sen stack Emma och jag hem och drog hem till mamma, det var faktiskt första gången emma var hemma hos min mamma, där hon bor. så vi satt vid datan, bakade kokosbollar, kollade på tv och skrattade typ och sen gick hon hem och jag åkte till Solna med mamma, vi drog till centrum där och gick i affärer samt åt mat på thairesturang, jag äter typ aaalltid thai haha, så gott. Nu sitter jag här. Ska snart hem till mamma och färga håret, kolla bigbrother och imorgon är det en vanlig skoldag.. blä..


haha ooh

mycket

Heidär. Har typ inte bloggat på evigheter men vem bryr sig, ska ju nog skaffa ny blogg (eller har redan gjort det men vet inte om jag ska behålla den eller om jag ska göra en ny för gillar inte namnet. skaffade den typ nåra dar sen men har inte sagt namnet till nån dårå)
I lördags så mådde jag jättedåligt, och var jättetrött. Men Emma frågade efter ett tag om jag ville shoppa och man mår ju aldrig sämre av shopping.. ;) så vi åkte till skärholmen! hittade dock inget, inte alls ofta det händer.. så kom hem tomhänt faktiskt, men lika bra det för då gjorde jag iaf inte av med pengar haha! Vi kom hem någon gång på kvällen och då var jag jättehungrig för hade inte ätit sen tidigt på dagen, och pappa hade grillmiddag klar då, så vi åt kött med potatis och grönsaker och bea, sen fick vi gäster. Min lördagkväll var skitmysig , allihopa satt utomhus från kl 7 till 11 ungefär, framför en brasa och snackade, med massa filtar och en skål chips. Supermys! Sen gick dem hem vid 11 och jag gjorde inte mycket alls då, var väldigt trött också så gick och la mig väldigt tidigt.
Igår så gick jag upp, åt en jättegod frukost ute i sommarvärmen och stack på fotbollsmatch sen. 1 minut efter att jag gick in på planen, så kapade jag en person i 25årsåldern och fick de gula. (gult kort). Haha.. så bra. Nejmen skrattade typ nästan när jag fick det, var faktiskt kul. Aja, sen åkte jag hem och duschade, åt, packade och mamma och jag åkte hem till henne. Där så kollade jag på tv, pratade med mami om massa grejer.., plattade håret osv och sen åkte vi och köpte mat, jag köpte thai och hon sushi. DÖR för thai! Köpte även en hårfärg och en SOLOtidning, (och rakhyvlar men det är inge roligt att berätta haha), mys. Sen åkte vi hem och satt och snackade jättelänge om allt möjligt medans vi njöt av vår mat. Sen kollade vi på bigbrother och gick sen och la mig.
Idag så gick jag upp, vid 7. Gjorde i ordning mig, åt frukost, kollade på vakna med the voice och gick sen till skolan. Började kvart över nio. Sen vid halv fyra så slutade skolan och jag gick hem (bor hos mamma nu från igår tills i övermorgon), åt mellis och satt och kollade på familyguy och sen hämtade pappa mig och vi åkte på utvecklingsamtal. Nu kom jag precis hem från det.. är just nu hos pappa och ska snart åka hem till mami, vi ska laga mat tillsammans och snacka som vanligt! mamma&dottersnack youknow, träffar inte henne ofta alls längre sen hon och pappa separerade, vilket var i Januari. För jag bor mestadels hos pappa eftersom han bor i mitt älskade hus och jag har allt här, och har växt upp här och så, jag älskar liksom mitt  hus, och mitt rum och så. Plus att alla kläder, grejer, datorn och ALLT är här. Men mitt rum hos mamma är typ 4 ggr så stort + där har jag plastmaTV på rummet och det är jättemysigt där med, men hon flyttar i sommar så då ska jag inreda nytt rum också, i rosa såklart! och jag ska även bo varannan vecka då, och köpa dator dit också så då blir det mycket uppdaterande vart jag än bor! Jag har en stationär dator hemma hos mamma, men den är jättekonstig och seg så jag orkar aldrig gå in på den, dessutom så bor jag ju där inte så ofta somsagt och när jag väl är där så vill mamma umgås med mig också, hon brukar gråta när jag ska flytta hem igen, haha naww..
behövde skriva av mig lite, haha!



Jag ska faktiskt också byta.. ;)

Emma har skaffat en blogg nu , en ny egen och jag ska faktiskt också det. fast i början på Juni, hinner inte nu och har ingen aning om vad den ska heta.. Den bloggen ska jag SATSA på. Verkligen satsa! Kan ju inte satsa på en blogg med namnet TWOfreaks när det ENA freaket bytt blogg.. ;) nejmen stay tuned så dyker det så småningen upp ett inlägg om min nya blogg. tilldess bloggar jag lite då och då här, asså kanske något inlägg per dag. Hare fiint, själv har jag gäster här och vi sitter och myser framför brasan utomhus!

EMKD.BLOGG.SE

DÅ var det dags för mig att byta blogg. Lite variation i livet är nödvändigt, h3h3.
http://emkd.blogg.se CHECKA SÖTA SOM FULA.
CHECKACHECKACHECKA för det ärdär jag bloggar nu! Hih.

EMMA BYTER BLOGGISH.. Eller?

Jag kanske ska byta blogg.. Hmm. vad tkr ni..?

F U

Bloggpaus för mig. Kommer tillbaka nån gång inom nåra veckor. (kanske redan imorgon hahaha..) blää mår så jävla dåligt. Vill bara försvinna härifrån
gaammal, från den första dagen detta år.. ser så jävla ledsen ut på bilden så därför la jag ut den nu haha..

20 Maj

Tjaa bloggen. Sitter nu invirad i en filt och fryyser. amen eftermiddagen har vart chiill.. nejmen vi sålde för exakt 2200 kr så det var ju bra, på typ mindre än två timmar tog ALLT slut och vi hade tänkt va där i typ tre timmar men det behövde vi ju inte. Amen det har varit underbart väder idag och jag har köört byxdress denna eftermiddag somsagt, passar verkligen perfekt i detta väder. Ah men sen drog jag hem och nu är jag häär. blää mår jättedåligt :s :(

Freeeedag

Wohooo. Mår bra! Jag menar, det är ju fredag och jag har överlevt skoldagen dessutom! wiho. Var i skolan framtills ca 1 , a usual friday. sen drog jag hem och då skulle vi tydligen få gäster , så då kom dem och vi fikade (det är ju fredag, ehehe) och satt och snackade i solen, det är ju så jäkla varmt! Nu ska jag snart bege mig mot rönningecentrum och sälja massa bakverk och matbröd och sånt med klassen. Vi håller på och få in cash till klassresa så.. hihi. bakade somsagt igår. Där ska jag vara någon timme och sen dra hem, eller nåt. Vi ses ikväll! kör på byxdress nu, den bloooommiga. Är kär i båda mina byxdressar, så sjukt mysiga och sköna när det är så varmt ute! Har dock en vit kofta också för det blir nog kallare snart och ska va ute ett tag, men ye och sen pilotbrillor!  puuuss
uäk bjuuuder

SLUMDOG MILLIONAIRE

Kollade på ungefär två tredjedelar av slumdog millionaire idag. har faktiskt aldrig sett den tidigare men den var riktigt bra. Sorglig, hemsk. men bra. Ska se klart den någon gång när jag hinner.

Fredag om typ 2 timmar

Heei. Torsdag idag. Dagen började med att jag gick upp, gjorde i ordning mig, åt frullebulle osv. Körde på byxleggins och en blommig blus idag.. skoldagen var väl okej antar jag, förutom sista lektionen då det var elevens val och jag och massa killar har idrott, blää typ grät stora delar av den lektionen hah.. har blivit jättekänslig. jaja. Sen så åkte jag hem till mormor och jag bakade dära, haha. asså man är tvungen, vi ska sälja imorrn med klassen. Så jag bakade 2 stora limpor-saker, sen kollade jag på film fast hann inte se klart hela, ska göra det nån annan dag, sen åt jag äpple och stack till träning. Träningen var tråkig och det berodde också på att jag hade ont i revbenen.. vet inte varför. men tog det rätt lugnt då, men sen blev jag hämtad och duschade, åt middag och har chiilläät sen dess. Nu ska jag snart börja ta bort smink osv, ska ju upp vid 6 imorgon som alltid.
Imorgon är det fredag och min fredag kommer bli rätt bra, hihi. Har dessutom redan lagt fram kläder tills imorgon, då slipper jag liksom tänka på de imorrnbitti. Men imorrn kmr jag alltså ha mina lackleggins, en svart blus-sak och linne under, och sen smycken. FREDAG JU !

Gal1 Lika..

Ni har väl inte missat tjejen som är så galet lik Justin Bieber? Man ser ju typ ingen skillnad ju.. Tjejen som är så lik Justin heter Dani Shay. Dani skriver även egna låtar. Tjejen har tillochmed fått tjejer som sprungit efter henne på stan för att de har trott att de varit Justin Bieber. Undra om hon kommer bli känd för att hon är så lik Justin eller för att hon sjunger bra.. Vad tror ni? :)

Gotta hurry

Hinner egentligen inte sitta här.. har träning som börjar kl kvart i sju och ska cykla dit.. för ingen kan skjutsa mig. har inte cyklat på typ ett år..? måste hitta min cykelnyckel också, skrik och panik.

Nejmen måste göra andra grejer först så vi ses imorgon TROR JAG för har ett tight schema imorgon också, först skola, sen direkt hem till mormor för att baka matbröd (vi är tvingade), sen direkt på träning därifrån och sen hem, vid åttatiden typ, men då ska jag göra andra grejer så vene hure blir. Idag iaf så har dagen varit helt okej, är ju frisk , wohohoo. nejmen var i skolan först, till typ halv tre och då stack Emma och jag till skogsäng och checkade bollsporten där och sen gick vi till mig och gjorde lite grejer och sen gick jag med henne hem en bit, nu är jag här och ska på träning.
haha bjuder.. hatar att ta seriösa bilder så blir oseriösa och speciellt när jag är stressad..

Cool telefonhest

Haha cool. Näemen från igår, telefonhest ju. Alltså jag pratade i tele hhaa

Tjena. Snart börjar skolan och jag måste hinna käka, platta håret, byta om osv osv. Oh my goood. Idag har vi dessutom två läxförhör. Gräääijt!

SPANIEN IN MY HEART

Saknar Spanien (Gran Canaria) så sjukt jävla mycket. Vill dit. Vill vara där i en vecka nu och bara sola, bada, ha det bra och njuta. Jag njöt inte tillräckligt när jag var där, för jag minns att jag längtade hem. Fattar egentligen inte varför jag längtade hem för det var underbart där men jag längtade ändå hem.. så njöt inte tillräckligt. Nu är det ett helt jävla halvår sen jag var där, november 2010. Ska ju iaf dit om mindre än två månader igen, fast inte till kanarieöarna utan då till spaniens västkust, men det blir lika bra det. även fast jag äääälskar kanarieöarna.
Och på bilderna kan det se ut som om jag åt hela tiden när jag var där, haha. Det gjorde jag inte, men det var ju mest då man hade kameran framme. även fast jag åt mer än vanligt där men det gör man ju när man är utomlands..

It's gonna rain anyway

Det har regnat  imprincip hela dagen, and i love it. älskar regn,  speciellt ösregn. Mest av allt älskar jag ju såklart när det är sommar, kokhett och soligt ute. varmt. men mycket hellre ösregn än tex moln och lite småkallt sådär, regn är mysigt. speciellt ifall man sitter hemma och kollar på film och hör regnet utanför, myspys. dessutom blir jag glad av att det regnar nu när jag är sjuk (eller är tyyyp nästan frisk nu men har ju vart sjuk idag och igår) för då kan inga andra sola, haha.. ifall det regnar imorrn också kör vi på hoodie!
ouupps, nu åskar det också! myys, älskar regn och åsk-oväder!

Mys

Har haft en mysig dag faktiskt.. jag har tagit hand om mig själv jättemycket! cozy times! eftersom jag fortfarande är sjuk, fast  bara lite nu men ändå, så ville jag "njuta" av att jag inte är i skolan som alla andra, ska ju liksom dit imorgon (blir frisk över natten tror jag) och då är det back to hell så idag började jag med att blogga och så, sen så tog jag en lång dusch, smörjde in mig med massa krämer osv! Sen satte jag på mig en jättemysig badrock, ni vet en yasuragirock? någon läsare borde varit där, det är iallafall ett japanskt spa som jag var på år 2009. Då fick man rockar där alltså. Plattade även håret, (så jag har mindre att göra imorgonbitti), och sen satte jag mig och läste jäättemånga tjejtidningar, sånt som man behöver göra ibland..! Läste över 45 stycken haha, räknade. Läste alla jag hittade i mitt rum, varav typ 35 av dem var FRIDA, jag älskar verkligen FRIDA, hehe.. Sen var det Veckorevyn, SOLO, OKEJ osv. Sen fixade jag ett varmt bad med en blåbärsbadbomb, och låg o njöt av det i typ en halvtimme, häärliga tider haha. Nejmen man måste ta hand om sig själv när man är sjuk. Igår liksom sov jag och satt vid datan hela dagen bara.. orkade inget annat. Har även städat lite, och nu sitter jag här!

Utkast: Maj 17, 2011

Har varit nere vid centrum och köpt godisnappar och nu ska jag sätta mig och plugga. Den här veckan har vi läxförhör i Franska, NO, Svenska. Prov i Musik. Och på tisdag ska en uppsats in. Yey, liksom.

Wohoo

Är nästan frisk.. awesome. Jag fick en matförgiftning för första gången i mitt liv, euw.. det var skitjobbigt speciellt igår. kräktes typ hela tiden och var helt blek i ansiktet, var nära på att svimma osv.. men jag vaknade nyss och det är mycket bättre idag, kommer nog inte kräkas idag ! Imorgon ska jag till skolan igen, ifall jag inte mår sämre då alltså. Jag mår fortfarande fett illa och så har jag ont i huvudet men ska hoppa in i duschen nu och sitta där och spruta varmvatten fett länge, så att jag blir fräsch..
och har inte ätit något sen i förrigår, så är lite hungrig. fast vill verkligen inte äta för skulle bara kräkas upp det och må ännu mer illa, uäääk. Och nu är jag seriöst RÄDD för skräpmat. Nu kan jag inte äta någon skräpmat aaaaaaalls, inget onyttigt alls. Sen det här hände. Det var skräpmaten som förgiftade mig, usch usch usch, och vill verkligen aldrig få matförgiftning igen.. nu är jag rädd för mat :( vilket man kanske inte ska vara..? men fyfan vad jag hade det jobbigt igår..

Tack mami

mamma kom hem med FRIDA till mig, så nu ska jag läsa den och försöka krya. Jag tror att jag har fått matförgiftning, för jag har haft jätteont i magen idag och kräkts massa gånger och mått jätteilla, och igår åt vi ju på grönan.. det var så jävla äckligt.. och onyttigt.. så misstänker matförgiftning.. fyfan alltså vad jag hatar det här

SICK SICK SICK

Jag är jättesjuk, jag ligger hemma och typ dör. Det är ju fan snart sommarlov, jag har panik.. men måste ju va frisk till dess!? det är tre veckor och tre dagar till avslutningen, jag KAN Inte va sjuk så länge.. jag har kräksjuka-sak för jag kräks hela tiden (eller ja, har typ kräkts 3 gånger idag, och fler blir det..) och mår skitilla , äckligt illa verkligen.. och är jätteyr och trött men värst är att jag kräks 24/7 och mår äckligt illa somsagt.

Pussar och kramar från Johanna..

fan för allt och alla.

Jag orkar inte skriva. hejdå.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Grönalund forevaah

Hei! Hur mår ni? Bättre än mig hoppas jag. Dagen har iallafall vart kuuul. Började med att Johanna ringde mig kvart i nio och bah "Var är du?" hehe, jag hade naturligtvis försovit mig. Jaja det löste sig iallafall och jag var färdig vid nio då pappa skjutsade ner mig till Johanna och dom skjutsade till Grönalund. Det var ju inte värsta toppenvädret till en början men det slutade iallafall regna efter ett tag. Vi åkte typ alla som var det minsta "läskigt" haha; Twister, Katapulten, bombade Fritt Fall & Tilt, Vilda musen, Jetline, Insane, Flygande mattan, Lustiga huset, Extreme, Blå Tåget, Kärlekstunnen osv. Sedan åkte vi hem ganska tidigt vid.. tre tror jag och dom hem mig, jättesnällt! :) 
Så kom hem vid typ 4 och sedan dess har jag typ suttit vid datorn, och gjort lite saker. Typ kollat igenom min garderob och vad jag ska köpa, jag är så gal1 shoppingsugen.. omg.. Skippade förövrigt simningen, hade ingen lust eller ork att gå..
Nu ska jag lägga mig och krama min käära katt (♥♥♥) och sedan ska jag sova, haha. Imorgon har jag sovmorgon till lite efter nio så då kan jag förmodligen blogga innan!
Ciaooooo

Hahaha usch random bild från idag...... Jag bjuder starkt på den. Gal1

15 Maj - Grönan

Hejsanhejsan! Tidigt imorse, eller ja vid nio, så åkte Emma och jag till grönan. Vi kom dit vid tio och var där till typ 3-4. Vi skulle stannat längre men jag blev skitillamående och höll på att spy.. blir asillamående av snurriga grejer, mest popexpressen men den brukar jag skippa pga det, men tex extreme osv, snurriga grejer. var också skithängig. så vi åkte hem då och jag typ sov i bilen på väg hem, hah.. sen hemma så kryade jag, eller jag låg och höll på me datan i min säng, alltid skönt. Är faktiskt inte alls hungrig, woho. Nejmen vi åt på grönan, fast det var skiitäckligt om jag ska va ärlig, men åt ändå.
Dagen har varit blandad, men i stort sätt rolig. Jag har skrattat mycket och då jag inte mådde illa så hade jag jätteroligt! Vi stalkade tilten, vi typ åkte den minst tjugo gånger.

JUSTIN BIEBER


Mot Gröna Lund!

Hinner inte alls blogga, ligger nyvaken i sängen och om en timme ska jag möta Emma så.. SES IKVÄLL TYP

Random text.

Igår, FINE att Azerbajzjan vann, för dem drog ju ifrån, men att italien drog ifrån den sista sekunden, med endast 4 p mer än sverige.. italien var ju sämst? det var ett av mina hatbidrag.. som jag trodde/ville skulle komma mellan plats 20 och 25. Jaja, sverige är 3:a och Eric är gladare än någonsin. Eller nja , han ville ju vinna såklart, men han är väldigt glad, har checkat lite intervjusaker. Alla töntar som kallat honom bög, tönt, idiot, och sagt att vi kmr göra bort oss när vi skickar Eric, HAHA HÄR FICK NI! Eric gjorde så sverige fick den bästa placering i eurovision på 12 år. Och dessutom har han på facebook över 15 000 fler fans nu, nu har han 60 000 och förut 45 000. eller dem bara rullar in så snart är det väl 100 000! men nu älskar hela europa eric. och han älskar oss. Btw, visste ni att "Eric Saade" blivit de mest twittrade orden i hela världen..? coolt va? sen han var med i torsdags, bara några sek senare! "Sweden" är också väldigt twittrat, sen han kom till eurovision. Vi bör vara stolta över Eric istället för att tracka honom som måånga gör, han är fan grym ju.



i love this part

Kom nyss hem från Sollentuna, och gooooosh vad jag saknar det stället. Alltså jag typ dör varje gång jag kommer dit känns det som. Nejmen först åkte jag och mina föräldrar dit till Paulinas plaaace vid sju någonstans. Där då Paulina var, haha. Vi åt mat och sedan drog vi och mötte Ella och Natalie och vi gick runt. Sedan gick vi till Jonte där typ Simon, Richard och Pelle var. Typ nytt folk hela bunten ju. Där typ kolla vi på film och typ hoppade studsmatta. Men det var kul! Sedan vid typ tolv drog jag och Paulina hem till henne och då åkte jag hem till mig.  
Nu ska jag lägga mig för imorgon måste jag upp tidigt för då blir det ju GrönaLund! 

November

<3

det största jublet i düsseldorf arena kom när eric saade sjöng. vi kanske kan ta hem det här!!!!!!!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Sitter just nu och kollar Eurovision med trevligt folk, håll tummarna för Eric nu!
Bloggar nog snart men imorgon blir det GrönaLund med Emma, woho.  Puussar

Kvällens outfitsak. eller man ser ju bara tröjan men den tröjan + vita mjukisbyxor, haha cozy.

Lördagkväll

Tjaa. Hinner knappt blogga, vi får gäster typ nu eller dem kanske redan kommit, jag har ingen aning haha. Aja, om en timme börjar eurovion! jag tror fan vi kan vinna aasså, hela europa älskar eric haha.. så ye. Och han fick flest röster av alla i förrigår enligt nåra hemsidor, bland annat aftonbladet. Ajaa. Stockholm 2012! Imorgonbitti bär det av till grönan för en heldag där med bästevän! Kommer inte bli så bra uppdaterande.





bland alla andra

Tjena älskade läsare. 
Dom här två dagarna som jag inte bloggat (igår och idag) har det inte hänt så mycket. Igår var det skola fram till tio över ett, tidigaste dagen (härligt, vavava?) och då drog jag och Johanna hem till henne och jag lånade bikini och grejer. Sedan drog vi till bergviks brygga där Oliviorna och Julia redan var. Jag och Olivia B badade typ tusen gånger om medan dom andra typ tog lite halvcrazy kort, haha. Sedan efter en stund kom även Johan och Anton och vi blev typ iputtade en miljon gånger. Seriöst. Efter en stund drog vi till ett såkallat spökhus men vi blev typ bortkörda av en man. Man bah okej..? För det var inte ens hans hus liksom. Jaja, efter det drog jag heeeem. 
Idag har jag varit hemma, städat mitt rum bland annat. Ikväll drar man till Paulinas plaaaze för att kolla på Eurovision osv. Tror ni att Eric vinner då..? ;) Hoppas det, för då blir det att man drar på Eurovision 2012 här i Stockholm nästa år, hehe. 
Och juste hemma har jag två nittionior som typ förstör allt och alla. Skämta men min lillebror har sin kompis här och dom ska sova över... Öhhhhh, kommer jag överleva? Nejmen vi blir ju borta hela kvällen så det är inte så farligt, hihi!

You + Me

Kolla va gulliii! Erkänn att Justin Bieber är galet söt i den här videon?

Eric vinner detta!

Stockholm 2012..?

Egoshot


Kär

Blev min i onsdags. Kostar fyrahundra. Jag har inte hunnit/orkat lägga upp den men är kär!

2 Bad

bloggade inte igår.. inte bloggat idag först nu.. aj aj Johanna Roos..
Jaja, igår hann jag inte och idag har jag inte orkat. Igår så var det ju fredagen den 13.. Inget dåligt hände mig :D jo lite små stuff men det händer liksom typ hela tiden så det är jag van vid. Annars så var det en bra dag igår, först var jag i skolan i några timmar och sen drog jag, Olivia, Olivia, Julia och Emma till bergvik och nåra badade, inte jag, badkruka.. , ah men sen kom Anton och Johan och dem var med ett tag och sen jag, Emma, Anton, Olivia, Olivia och Emma (alla förutom Julia alltså, haha) vidare till nåt spökhus, där vi typ drog in fast sen kom en gubbe och skällde ut oss för att vi inte fick va där, lr nåt. ja men då gjorde vi lite andra grejer och sen gick alla hem förutom jag, Anton och Johan och vi satt å snackade i nån halvtimme, vid nån bänk och sen drog jag hem, var tvungen. Packade och taggade hem till mamma. Vi åkte och köpte thaimat och var sen hemma hos henne. Sov där. Idag: Vaknade i morse, åt brunch-sak och åkte hem till huset. här har jag sjungit haha, dunkat musik, halvsovit och hållt på me datan hela dagen, behöver det.. snart får vi gäster och har även gjort i ordning mig dårå. Och imorgon blir det grööönan med bästevän! :D

Världens finaste katt

Älskade, älskade katt. Min egna lilla bebi. Verdi, världens bästa katt.

Hej hopp

Hei! Vad har jag gjort idag..? Ehm, varit i skolan och pluggat. Skolan tar över mitt liv känns det som, haha. Är så skoltrött som man kan bli! Som tur är det bara 3och en halv vecka kvar och imorgon är det ändå fredag och jag slutar vid ett. I helgen blir det att tagga grönan och kolla på Eurovision enda borta i Sollentuna! 
Just nu sitter jag och kollar på Eurovision, semifinal eller vad det heter. Jag måste nog erkänna att Eric Saade var snygg ikväll men inte så snygg soooom.. Whatever, jag kan inte nämna namn så det är inge roligt. :( Nejmen resten utav alla bidrag är ju inte så speciellt bra så Eric borde väl lätt komma vidare? Sedan ska jag iallafall lägga mig.
Nu visas resultaten, puss och kram!
Bjudeer!

My thirsday!

hejdär! Min dag har varit bra faktiskt. Började med att jag "försov" mig, till kvart-tio i sju. Skulle gått upp typ kvart över sex, hade ställt klockan då men den ringde inte, jag ba okej..? men konstigt nog vaknade jag av mig själv kvart i sju hah.. det var tur iaf! så jag skyndade mig lite men det flöt på. Imorgon ska jag visa en svart blus-sak som blev min igårkväll. jag hade den idag och jag är kär gånger tusen! jaja, så tog på mig den med ett par svarta byxleggins bara, och smycken till det! sen stack jag till skolan och det var en rätt bra dag! sen så stack jag hem, solade och städade lite, åt och stack på träning. den var ovanligt rolig, dem brukar vara tråkiga men den här var rolig! :D så åkte hem med ett "leende" haha.. sen åt jag middag och har även låångduschat! Nu börjar eurovison. Hare fint, vi ses imorgon! Och ska tjaaata på Emma så hon bloggar mer än vad hon gör.. det är ju typ bara jag som bloggar.. aja.



Ericboii nu på teeve

aaaww.. nejmen yes, exakt nu börjar Eurovision på 1:an och Eric tävlar, wihih! (Han är ju fett snygg. Annars skulle jag bah eeeuww tönt - om det var nån annan som sjöng hans låt, haha.. snelhest jag är)

Städning och träning..

..Underbar kväll... nja.. måste städa nu lite och sen om ungefär en timme ska jag på träning. Dagen har varit bra!

Take the fight

Tjäna. Ligger forfarande och solar men det är inte lika varmt längre så passar på att blogga - solar ju ryggen då ;) Har fotbollsmatch snart, eller ja samling klockan sex. Så ska snart gå in och byta om, käka middag och sen åka. Haft en helt okej dag. eller en dålig skoldag men en skön eftermiddag, nu när jag solat. hehe.. jaja. Vi ses!
med bildbrist så ska jag bara visa det här klippet, det var Emma som visade mig det, så kul haah! (det roliga börjar nånstans vid 0.40)

Sooooommar och sol!

Varit kokhett hela dagen! ca 26 grader i skuggan och DET ÄR SVERIGE, omg! Alltså sverige brukar ju va kallt.. och för bara typ 1 vecka sen så var det regnsnö, jag ba okej..? haha nejmen äääälska vädret nu. haft shorts idag och ligger och solar nu! PUUSS, ses sen. måste njuta nu.. bloggar snart!




Sommar?!

Hehehe.. Min bloggning, den suger. Åter igen har jag inte bloggat på typ två dagar. Johanna går typ och tjatar på mig att jag måste blogga oftare och det håller jag med om, min bloggning är inte den bästa måste jag erkänna. 
Den måste bli bättre, den ska bli bättre. Fast ja, såååååå himla dålig är den ju inte, alltså jag blogga ju för mindre än en halv vecka sedan..?
Iallafall.. Tjena. Hur mår ni? Själv mår jag finfint. Vädret ute är helt underbart, hur skönt var det liksom inte idag!? Jag typ dog i mina leggings, svettades bort typ. Jaja, jag ska verkligen inte klaga. 
Efter skolan drog jag och Johanna till skogsängs men det var typ ingen där så vi drog hem igen, haha. 

Igår var jag på språkresamöte, typ träffade alla som ska med på språkresan och så berättade dom om språkresan osv. Blev lite långtråkigt, satt typ i 2 timmar och lyssnade på när en man pratade om typ försäkringar och utländska simkort. Haha, men fyfan vad det kommer bli kuuul. Längtar som fan, en och en halv månad kvar nu ju bara!
Nu ska jag städa mitt rum sedan ska jag lägga mig. Och jag vet att jag säger att jag ska städa mitt rum 24/7 men jag orkar aldrig städa men nu SKA jag göra det, haha. Seriöst.

Eric Saade .. Utan musik?

Hittade en video på youtube på Eric Saade när han sjunger utan bakgrundsmusik eller vad man kan kalla det. Haha, va söt endå.. Speciellt när han sjunger "Ooh pop ooh pop ooh popular" i mitten utav låten. Haha naw.

Love in rewind

Blä. Orkar inte blogga egentligen. Ligger här hemma med världens migrän och vill bara sova. Ska sova snart (haha) och sen stiga upp om nåra timmar och då äta middag, kolla på Eurovision semifinal 1. Ska bara berätta om dagen först. Först skola, en rätt okej skoldag. Vid halvtretiden stack jag och Emma till skogsäng och var där kanske en timme men det hände iinget där så vi ska kanske dit nån annan dag istället. så vi stack hem igen. Vi solade liiiite på bergvik men vi hade inga badkläder lr nåt, sen stack hon hem till sig och jag skulle precis sola i byxdress när det precis då blev kallt, fuckfuckfuck. så jag gick in och ligger och halvsover nu. är skithungrig också.. knappt ätit nåt på hela dagen. Hare fint!

Precis när jag la mig och sola så gick solen i moln och det blev kallt.

..Och det har varit kokhett hela dagen. Fuck att det blev kallt NU..

Buusigt.

Ví sitter här och dunkar musik , och facebookar. Egentligen har vi engelskalektion haha.. men vi fick låna ett klassrum för att låna datorer och "plugga" men man passar ju på medans inga håller koll på en! Vi är liksom ensamma i ett klassrum. Vi ska dock KANSKE plugga litegrann snart. men vi har suttit här ett tag nu så lektionen är snart slut. jaja, puuss!


haha denna går vi runt och sjunger på DAGLIGEN, Emma och jag, så tänkte det var dags att lägga upp den! så skön

Säger bara naawwwiee...


iPhone G4

Inte för att någon frågat men ifall någon tänkt på att jag aldrig länge skriver att jag shoppar, typ, så äre för att jag knappt gör det heller, eller ligger lite lågt med shoppingen, för i slutet av denna månad ska jag köpa iPhone! efter att jag köpt den så kmr jag börja shoppa mycket igen, men måste ha pengarna nu till iPhone'n. Ska även köpa avslutningsklänning, skor, bikini osv men yee. Längtar som fan tills jag köpt den!


Surviver

Heidär!
Kom precis hem från skolan. Har bara ätit lite mellanmål. NYTTIGT mellanmål. Idag startades ju min nyttigmånad. Har varit så jäkla nyttig idag, hihihi. Jaja, idag hade jag lite sovmorgon för jag började kvart över nio, så jag gick upp vid åttatiden (jätteskönt! var inte alls lika trött som vanligt, när jag gick upp), gjorde i ordning mig och stack till skolan. Åt dock ingen frukost, men jaja.. drack ett glas vatten! Men , skoldagen flöt på rätt bra faktiskt, inga jäättehemska lektioner och vid halv fyra slutade vi. Fick mina omdömen för den här terminen, också. En höjning, resten likadana som förra terminen. Så är rätt nöjd. (Höjning i franska ifall nån undrar, nu har jag vg.. förut g.. hehe..) Jaja, nu ska jag på träning snart. Vi ses!
just nu. ego :)

tagga sommaaar!

tänkte bara säga att det är en månad kvar till skolavslutningen nu! JAG DÖR! Sedan sommarlov i 10 veckor, kan det bli bättre liksom? Älskaälskaälska. Sommaren 2011 kommer bli så mkt bättre än Sommaren 2010 och då var förra sommaren asbra då också. Alltså jag saknar alla eftermiddagar vid bergviks, den där dagen i Hagaparken you know Johanna.. fast usch nej hagaparkendagen var dålig. Och GISSA om jag kommer bomba svenska jordgubbar i sommar alltså! Bomba grönan, ung08, the voice osv osv. (Btw, det är ett tidsinställt inlägg, själv sitter jag i skolan just nu och ruttnar på slöjden. Kul!)

Johanna, Johan och Martin i typ.. maj-juni 2010.
Så söt Krickee! :D

Den dagen, kommer du ihåg Johanna..?

Usch, jag bjuder på den hörreni!









why can not fat be successful now that thin people can do?

Varför säger alla att man måste vara SMAL för att vara snygg? Varför säger man att man inte kan vara tjock/stor för att lyckas? Måste det verkligen vara så? Man kan lyckas utan att vara smal som en pinne.

Du är det finaste jag vet.

Så sjukt underbaaaaaar! Jag kom på mig själv att lé när jag tänkte på dig. Om du bara visste. ♥

Godnatt gulleen!

Har gjort en del tidsinställda inlägg som kommer dyka upp under dagen imorgon, bara för att vi har veckans längsta och tråkigaste dag imorgon. Börjar 8 slutar halv 4. Hur kul liksom? Kommer dessutom inte hinna blogga imorgon efter skolan eftersom direkt ska jag åka till Östertälje och lämna pengar till Hilda, sedan ska jag till stan med mamma för att få information inför språkresan eller nått. Alltså jag hoppas att det kommer vara snygga, OCH SNÄLLA killar med på resan. Hoppashoppashoppas! HAHA.. Nu ska jag lägga mig, puss!
Coola cheyer. Bild i repris.. 

Du är underbar.

Hei! Gissa vad jag har gjort idag? :D Ingenting. Jo, sålde tidningar (-.-) och gick på simningen men endå. Det var ju typ ingenting. Sedan har jag solat, blivit pyttelite brun. Låg typ bara i en och en halvtimme så det var inte så mkt så hann typ inte ens bli brun. -.-' Menmen, är dessutom fett stolt för föresimningen var jag ute och sprang, hähä!
2010! haha oj oj oj..



Nu är det STOPP.

Imorgon den 9 Maj inleder jag min nyttighetsmånad som pågår till 9 Juni. (Skolavslutningen). Jag ska enbart äta nyttigt och inte heller särskilt stora portioner. INTE BANTA, men skippa ALLT som inte är nyttigt. Kommer klara det, det vet jag! För idag mår jag skitilla pga maten. Så på kvällarna - istället för snacks/godis så kan jag om jag är sugen, skära upp lite frukt, skitfräsht! och istället för tex en chokladboll - en mandarin. Och mer protein och grönsaker, mindre kolhydrater! Funderar på att börja LCHF också..? det är ju när man inte äter några kolhydrater ALLS, alltså inge pasta, ris, potatis, bröd OSV.

My drug..

Börjar dagen med varm choklad m kanel... som vanligt.. Måste verkligen sluta dricka varm choklad varje morgon, det är inte alls nyttigt.. men blir iaf glad av det, eller pigg eller nåt.. gooott iaf

Sundaymorning

hei. ligger i sängen och halvsover. väcktes för typ en timme sen, ååh dör... asså av massa röster, för hela jävla familjen var vakna, jag ba okej..? aaaaaaah men ska somna om, typ. Idag ska jag nog bara sova haha... eller nej, men ska väl göra lite nödvändiga grejer, och såååå.

Gårkvällen var helt okej, eller först var den tråkig men sen blev den bättre. Åt iallafall för två år känns det som..! Men otroligt gott. Grillade köttbitar och kycklingfiléer, med pastasallad och bea. Och sen hade jag gjort efterrätten, eller asså jordgubbs och marängtårta!

Sunshines in the rain <3

Jag tänker på dig, och ler...



Miiddag

Ska iväg på middag, hos f. Österholm, nu. Vettefan när vi ska hem, men bloggar nog då! Eller hos dem. Ha en bra kväll!

2009


Klääänning

Kör noog på den här ikväll.. blir egentligen lite väl uppklätt men bryr mig inte, vill använda den. Den bara hänger i min garderob och jag har haft på mig den en gång bara. Men kanske ikväll. Det är en svart volangklänning med spets och en rosett, från ginatricot och jag hade den på nyår men då använde jag den på ett annat sätt, om jag har den ikv så ska jag ha den som den är.
sämsta picen heheh

kompispriiiis <3333

haha blir det sommarplågan eller? ;) Nejmen den är gryyym ju. Jag <3 ICA <3333333

HIIISS

Senaste veckorna har jag nästan varje dag druckit en kopp varm choklad med kanel och lite vispgrädde ibland. Jag måste bara hissa det, det är det ända jag ALLTID är sugen på haha.. oavsett om jag är sjuk, mår prima, är trött, är pigg, är mätt, är hungrig OSV så är det alltid gott med en kopp choklad! hehee... hiss för det! bilden är från idag.

Aw....

Hahah naaww... hittade 2 bilder från år 2009, asså två år sen. Hahaaha... var ju värsta småbarnet då ju..? naw... notera frisyren, 2 bullar, haha nawww......

Dannyboii

Danny och Frejas "nya" video till If only you har kommit ut nuuu, lite haalvt random video menmen. 1:52 Omg Dannyyyy!

Ojdå.


städa..? :(

Godmorgon! Gissa vad jag ska göra idag..? Städa.  Usch, men mitt rum ser rent ut sagt förfärligt ut. Alla kläder ligger typ på utspridda på golvet och det är dammigt och allmänt stökigt. Usch. Så det ska  iallafall bli skönt att få den städat!
Vi hööööörs sen. :)

Fredagskvällen:

Emma och jag åkte till Salems C och skulle hitta nåt bra ställe att käka middag på. Slutade med salemsgrillen för vi orkade inte betala så mycket, haha.. jamen gott var det faktiskt. Dock blir man ju verkligen äckligt mätt av sån där snabbmat. Men har inte käkat sån mat sen Februari och en gång är ingen gång.. (:$). Jaja, sen när vi ätit klart så ställde vi oss i kön till talangjakten. Sen efter typ 1 timmes försening så öppnade dem. Sen var det talangjakt i ca fyra-fem timmar. Med pauser dårå. Naaw Erik Rapp, asgöllig. Har sett honom på tv för ett par år sen, och han var gästartist där idag. Han är 96:a och snyyygg. Och jag bah "tjena Erik." till honom , han bah "hej :D" aaw. Jaja, låter som en liten fjorre nu. Men det var kul att kolla på talangjakten, kanske ska vara med nästa år.. OM JAG VÅGAR. Jag sa förra året också att jag ville va med i år men jag pallade aldrig, och det är också värsta risken man tar - gör man bort sig, då gör man bort sig inför hela jävla rönningesalem. Jaja. Kom hem vid.. 12 tror jag, då låg jag med datorn i ca någon-några timmar och vid 2-3 somnade jag. Nu vaknade jag precis.
söta Emma!
bjuuuuder, (här e man cool..)
haha tjockisar! nejmen , en gång är ingen gång..


;)..

talaaaang

Tjena. Har ganska nyss kommit hem från Talangjakten. Det var kulish men dock lite långtråkigt efter ett tag..? Nejmen det var inte så farligt. Det var liksom i slutet av dom sista framträdanden så. Och i mellan var det pauseeer och då satt jag och Johanna med några killar, tha gansters. Nä skämta, men kommer inte ihåg namnen på alla typ; OliverN, Marcus, typ.. martin och freddie om jag inte hörde fel (hähä). Btw, jag vet att ni diggar mitt asroliga skämt till Oliver; Tjena Oliver, gillar du oliver? Hahahahha, så jäkla bäääst.
Annars så innan åt jag och johannapanna på någon sak där i centrum och köpte LITE godis. Hade typ bara tio kronor var liksom. 
Vad har ni gjort denna kvällish?
oops, bjuder. :)

Talaaaaangjakt!

Vet att jag bloggar sämst och bättre blir det inte, inte idag iaf. Måste göra i ordning mig, ska tagga till talangjaktish snart, och innan dess ska Emma och jag äta middag på någon resturang. Vi hööörs.

Aww.

Igår på "Unplugged" så gjorde vi någon lek eller nånting. Alla hade lappar på ryggen och sedan fick man gå runt och skriva POSETIVA egenskapar osv på varanadras ryggar om ni fattar? Jag är tydligen snäll, jag sa ju deeet, jag är en väldigt snelhest. haha. :) Men jag skrev typ på allas lappar "Snäll och glá" haha. :P Btw, sedan är det någon som skrev att jag har bra humor, det är såklart min är bäääääääst. Haha nejdå. :)

Jag suger på att blogga, jag erkänneeer!

Sorryyyyy för min bloggning. Jag suger på att blogga men jag har, dom här två dagarna haft rätt fullt upp.

Igår; Skola fram till halvtre, gick på promenad med Johanna ner till centrum, kom hem, åkte iväg igen för att leta efter skolavsluningsklänning. Hittade, enligt mig, en världsfinklänning  och vita jeans. Är jättenöjd och dessutom är det så otroligt skönt att ha det där med klänningen klart! Mamma skjutsade mig till simningen och då var simningen i två timmar och kom sedan hem vid typ tio. Åt och gick och la mig så jag hann inte blogga igår..
Idag: Skola fram till kvart över två gick hem till Lovisa och var med henne fram till fem-sex då jag gick hem och nu har jag degat framför the computer sedan dess. Ska strax käka!

Wednesday

Hej.. haha varken Emmish eller jag bloggar mycket alls, eller iaf inte idag. Men jag har haft jäkligt fullt upp och jag råkar veta att Emma också haft det. Hon kommer hem ungefär NU och har varit borta hela dagen, och själv kom jag hem för en halvtimme sen. idag äre onsdag och det innebär för min del; kurator, idrott i skolish, NO-läxförhör, träning på kvällen. Efter skolan så gick jag och emma på en promenad, i regnet. hade vääärsta tjocka vinterjackan och mössa, haha.. låg fan och solade på påsklovet, vädret är cp. aja,  vi fikade också en snabbis på kaffestugan. Men sen gick vi till emma och hon skulle åka och leta avslutningsklänning, och mamma hämta mig. då böt jag om till fotbollskläder, åt lite middag och drog på träning, och sen kom jag hem och då duschade jag, och nu är jag här och checkar dagens man! Det var min dag.. hänt mycket idag. känns det som iaf.

Jag har kuuuul!



NEJ SKRIK OCH PANIK, DH HAR BÖRJAT. Eller juste, det börjar nio. Nu börjar plastiknågonting på femman. Såklart man måste kolla. Värsta sköna snubben var på reklam. "Såklart man måste vara snygg. Först och främst vill jag förminska mina öronsnibbar. Ser ni, helt knubbiga" eller någonting. Jag kommer inte ihåg.  Men samtidigt ska jag plugga. Ett måste för imorgon dåra. PUSS OCH KRAM!!

uttråkad. trött. ont i huvet. skolans fel

Har suttit somsagt och pluggat ett bra tag nu, sen kl 5. fast blev precis klar. eller har pluggat musikhistoria och massa NO nu, skulle pluggat franska också men orkar inte, det är till fredag så har ingen panik med det. skjuter upp det , heh.  aah till rubriken, det är skolans fel faktiskt. nu ska jag sova ett tag, och sen kolla på en grej på teeeeeeeeeeeeve. gooonatt haha.. nejmen ses om ca en timme när jag sovit.
kallas att bjuda.. och glasögonen är på ,ahha.. nejmen har dem när jag pluggar HEMMA (aldrig att jag har dem i skolan, ALDRIG. folk skulle mobba mig) och när jag sitter vid datan. alltså så har jag alltid dem när jag skriver, fast brukar ta av dem när jag tar egopics, för dem förstör ;)

Duktig cheeey

suttit och pluggat i nästan två timmar nu.. börjar falla på plats!

Eric Saade

säger bara OMG på denna bild asså..  so fucking hot

Utsöndringen vadå?

Tjena. Sitter och chattar med lite folk. Smider planer, mohahaha. Nej. Nejmen jag ska strax sätta mig och plugga NO för imorgon har vi läxförhör på Utsöndringen. Niice, jag som inte ens kan något! Nejmen det är faktiskt rätt lätt endå, när man väl får in det i skallen liksom.
Woaawh.

I'm a surviver

Överlevt skoldagen, lite smått stolt.

Nejmen yes, kom nyss hem och ligger framför datan och ska sätta igång med plugg strax, ååh orkar inte men måste verkligen.. suck. Jaja, har iaf sportledigt ikväll, det är jätteskönt. Men ska nog koka en kopp choklad med kanel (nya drogen!?) och sätta mig och plugga. Hare fint!

Jag blir seriöst rädd..

Kolla hela. Usch, vad jag skratta när jag såg den första gången. Nu har jag sett den ca 4 gånger och nu tycker jag bara han är läskig, haha. Nejmen, kolla hela! Knäppt.

Sorry sorry sorry

Är så ledsen.. detta är MITT första inlägg i Maj!? :o haha. A men har verkligen haft annat att tänka på och har gråtit som fan också och mitt liv suger verkligen men jaja. Nu ska det bli som en liten nystart iaf... som jag alltid säger iofs. Men men.
1 maj, söndag: Chillade ganska mycket bara. Eller var i Solna i speakerbåset på en landslagsmatch och jobbade där alltså. Var där i några timmar, annars var jag bara hemma. Somnade gråtandes... :/
2 Maj, måndag: Var i skolan från kvart i åtta till ungefär kvart i fyra, yeeey 8 timmar!.. Men sen drog jag hem och det var vid fyra och sen fick jag veta att min träning började kvart i sex redan (den brukar börja vid sju-åtta-nio dära) så jag fick aasstressigt och blev tvungen att direkt dra på träning typ. Sen tränade jag, tråkig träning men ändå skönt att röra på sig, sen stack jag hem och åt middag, duschade och låg och sörjde i min säng med datorn typ hela kvällen. nolife
3 Maj, idag: Har precis gjort i ordning mig och ätit lite frulle och ska till skolan nu. Har ingen träning ikväll vilket är skönt, men måååste plugga :( ligger efter som fan. jaja, vi hörs, puuss!
Och btw, det snöar idag. VAD ÄR DET HÄR!? det är fan MAJ !? snart sommar ju? haaatar't. I december och januari är det mysigt med snö men nu är det fan sommar snart.. ååh jag hatar det här.



Shoppingen från igår

(Ser helt cp ut på bilden men så mycket finare i verkligenheten)

Tävling

Vi är med och tävlar om en design hos Filippa och Linnea! Skulle va kul att vinna eftersom vi haft denna deisgn ända sen vi började blogga typ.. :) Jaja, och checka in deras blogg. Puss!

hahah

wohoo
Hei! Har sovmorgon fram till kvart över nio, så jag har kunnat sova fram till för en kvart sedan. Jag ska göra  iordning mig, sedan ska jag fixa lite musik till ipoden. Och så ska jag visa mina inköp från igår eftersom jag har hittat min kamerasladd äntligen!

Jag orkar seriöst inte mer.

daaaaaamp, åh jag hatar det här.

Better than gold

Tjena. Kom för en stund sedan hem från stan. Vi gick typ runt i massa affärer och åt lunch på typ något ställe. Fick med mig några få saker, ni ska få se strax i nästa inlägg men jag springer runt och letar efter min kamerasladd som är spårlöst försvunnen, så nu är kameran utladdad också så jag kan inte andvända den. *Snyft* Nejmen jag ska leta på den, annars får ni väl en usel mobilkamerabild. Som bilderna här nedanför är tagna med!

Jättesöta cheyer på topshoop!

Harebraish/Emma

FÖRSTA MAJ

Tjena. Igår var det majbrasish som sagt dåra. Det var väl mysigt. Mötte Johanna vid åtta och sedan satt vi typ och grillade marschmellows i någon timme. Mamma var en snelhest för hon köpte liksom marschmellows, en chokladkaka och mariekex för att göra speciella kex/kakor typ. Så det var niice. Men ja. Jag har värsta bråttom nu för ska duscha, göra iordning mig, käka frukost, sälja  innan typ halv tolv typ. Och imellan det blogga, vet inte ens om jag hinner blogga men det lär ni väll märka. Sedan ska jag som sagt åka in till stan och möta Hanna och Paulina. Men harebra iallafall!
(Bild lånad av Johannapanna bara för att min kamerasladd är borta :@)

RSS 2.0