Nystart.

Heii! Johanna här. ligger här med min älskade laptop som jag idag var och hämtade upp, den har varit på lagning och varit borta ett antal veckor så jag är lycklig just nu! fan vad jag älskar den, ska aldrig byta ut min älskade minilaptop, har tänkt köpa en macbook men nejdå! kom på idag hur mycket jag gillar den här. älskar snarare. Den är perfekt för mig. Dolce et gabbanatema dessutom, så den är skitsnygg. Jaja. Så detta blir en nystart! Eftersom jag hinner blogga oftare och så nu när min laptop är på plats! den är 100% lagad nu också. Skönt som fan för den har glappat i ett antal månader. Men lagningssaken lyckades fixa det, vilket jag trodde var omöjligt. Så cred till er som lagade den! Jaja.
Har hänt en del grejer sen jag bloggade sist men en ganska stor händelse i mitt liv, är att jag imorse var hos ögonläkaren, igen. Var där i måndags också men det "stora" med det hela idag var, att jag fick beskedet att jag ska ha glasögon. så har beställt 2 par märkesbrillor nu som kommer om 1-2 veckor. Eller ska snarare hämta ut dem. Passar rätt bra i glasögon, iaf dem jag beställt. Har jäkligt länge sagt att jag har ont i huvet, vilket jag haft. Har varit hos minst 10 olika läkare år 2011 för att få svar på varför jag alltid har det,och jag har nämnt att jag ibland ser suddigt också. Men dem har kollat mina ögon och lite andra grejer och sagt att jag har migrän. Så jag har gått på medicin under några månader för att bota migränen. Igår gjorde jag ett till test, eftersom "migränen" ej försvann, gjorde ett ögontest, och jag har en skelning (att om jag blundar med ena ögat ser jag något annat än om jag tittar med det och blundar med det andra, typ) och så är jag närsynt. Fick veta det idag. Så jag ska ha glasögon sa dem. Inte när jag sportar men alltid annars typ. Jag är bara 13 år , fyller 14 snart men, och att skaffa glasögon i denna ålder är tidigt. Men jag är inte ledsen alls över det faktiskt. Det är sexigt med glasögon ;) nejmen yeah, så länge man har snygga märkesbågar ;) vilket jag beställt. Och så länge jag slipper min ständiga huvudvärk så!
Ska träna nu, kommer hem vid kvart över tio, då blir det duschen och sen sova.

Kommentarer
Postat av: bajs

Skulle du inte sluta blogga nyss? inte snällt att ljuga..

2011-03-31 @ 20:49:56
Postat av: Anonym

men din tönt har du kul? :P

jag skrev att jag skulle ta en lång bloggpaus men sen så lagades min dator som varit trasig i några månader, då är det klart att jag kmr tillbaks :)

2011-04-01 @ 06:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0